Đorđević: Novi propisi za strance koji iz Srbije rade onlajn

Ostavite komentar


  1. Prvi u Evropi? Spanija vec godinama ima Non Lucrative vize koje moze da dobije svako ko radi online, pri tome treba svega 2500 evra mesecno plate. Bonus je sto se sa spanskim papirima moze putovati po celoj EU bez ogranicenja. Nakon 5 godina, dobije se trajno boraviste.

  2. I do sadasu neispitano, svasta i protivpravno radili, pa ce i xalje izbegavati porez i u svojoj zemlji i u Srbiji, a nedeklarisani i ostvareni profit plasirati u drugoj zemlji. To nije korist za Srbiju, vec steta, nekonfrolisano stanje, jer nema sluzbe platnog prometa i nadzora zakonitosti u radu, to predstavlja osnov pranja novca i moze biti od koristi samo za Dordjevica, koni je priucen i ciji je mandat isfekao pre tri meseca, i prima platu nasilno sa Anom Brnabic i ostalima, ijeste priucen digitalnoj agendi. Ista ne glasi, izbegni obaveze i properi novac u Srbiji. Molim objavite u srpskom mraku.

  3. I do sada su neispitano, svasta i protivpravno radili, pa ce i xalje izbegavati porez i u svojoj zemlji i u Srbiji, a nedeklarisani i ostvareni profit plasirati u drugoj zemlji. To nije korist za Srbiju, vec steta, nekonfrolisano stanje, jer nema sluzbe platnog prometa i nadzora zakonitosti u radu, to predstavlja osnov pranja novca i moze biti od koristi samo za Dordjevica, koni je priucen i ciji je mandat isfekao pre tri meseca, i prima platu nasilno sa Anom Brnabic i ostalima, ijeste priucen digitalnoj agendi. Ista ne glasi, izbegni obaveze i properi novac u Srbiji. Molim objavite u srpskom mraku.

  4. 65 miliona dolara mesecna podeljeno sa 50 hiljada radnika to je 1300 dolara ne 3500.Malo su se preracunali ovi nasi inovatori.Ne malo nego mnogo.

    Matematika im izgleda nije jaca strana a prave se da sve znaju.
    Sve ce to narod opet glasati nazalost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.