Đurić: Prekinuti zaveru ćutanja o zločinima OVK

Povodom 19. godišnjice ubistva srpskih žetelaca u Starom Grackom

Ostavite komentar


  1. Svakako da to cutanje o zlocinima OVK ne bi bilo moguce uz saglasnost i podrsku velike svetske sile kao sto su SAD-a. Zbog toga je prisustvo Rusije neophodno zbog balansa snaga i uticaja.

    1. Po dolasku Putina na vlast, prvo šta je učinio je naređenje da se povuku vojnici ruskog bataljona UNPROFORA čiji su dolazak iz BiH organizovali i platili Braća Karić. Priča se da su izvukli čak 6. MIG-29 koji su bili u podzemnim hangarima Goleš planine. Dok nisu preuzeli Nemci teritoriju KiM koju su Rusi kontrolisati Albanci su pobili oko 80 Srba i nekoliko desetina kidnapovali.
      U pravu je Đurić da se albanski separatisti i teroristi ne mogu se smatrati oslobodiocima i ako teroristička organizacija čiji su čelnici sada na čelo R. Kosovo ima prefiks oslobodilačka.
      Ali ni mi Srbi se nismo baš pokazali u isterivanje pravde – jer, roditelji i porodica srpskih dečaka streljanih u kafiću „Panda“ u mojoj Peći, evo dvadeset godina čekaju imena ubica i nalogodavce i ako je sam predsednik Vučić rekao da su ubice pripadnici srpske „Službe“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.