Dodatne pogodnosti povodom 20 godina kompanije SBB 1Foto: Promo

SBB kompanija, zajedno sa najvećom integrisanom online i TV platformom za kupovinu Shoppster, pored još uvek aktuelne ponude za SBB korisnike – kupovina proizvoda na 12 rata, od danas do nedelje 12. juna omogućava dodatne popuste do čak 70 odsto u okviru Connect Shopping ponude.

“Kupuj brže! Kupuj pametnije”, slogan je više od godinu dana duge kampanje koja svakog meseca za sve SBB korisnike koji se uz MojSBB podatke registruju na shoppster.com, donosi višestruke popuste u okviru Shoppster Connect ponude.

“U okviru ovog Connect vikenda obezbedili smo popuste na Bosch male kućne aparate u iznosu od 15 odsto, na Lavazza aparate za espreso do 20 odsto, kao i na veliki broj drugih atraktivnih proizvoda kao što je bela tehnika, kamere i nameštaj. Na shoppster.com svi SBB korisnici mogu pronaći celokupnu ponudu sniženih artikala i pronaći sve što im je neophodno“, rekla je Ivana Lazović, Trading and Category Management Director Shoppster.com.

SBB kompanija obeležava 20 godina poslovanja u Srbiji i tim povodom za svoje korisnike obezbedila je brojne povoljnosti i unapređenje postojećih servisa.

Nakon povećanja brzina interneta u EON paketima, kao i projekta EONizacija u želji da svi SBB korisnici uživaju u najpopularnijoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi, SBB je obezbedio dodatne benefite za korisnike u saradnji sa shoppster.com.

„Izvanredno korisničko iskustvo, briga o korisnicima uz najnaprednije servise i tehnologiju, kao i najbolji odnos cene i kvaliteta, glavni su razlozi zbog čega SBB ima najzadovoljnije korisnike. Upravo sa istim ciljem najavljujemo i veliku nagradnu igru za sve svoje korisnike kao i posebne pogodnosti za one čiji smo izbor već 20 godina“, rekla je Iva Gajić, Direktorka za odnose sa javnošću SBB kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari