Dodeljene diplome polaznicima prve generacije Danasove škole novinarstva 1Foto: Miroslav Dragojevič

U redakciji lista Danas danas su dodeljene diplome polaznicima prve generacije Danasove škole novinarstva. Nakon tri meseca predavanja i tri meseca praktičnog dela, našu školu završilo je uspešno 12 mladih ljudi.

Direktor Dan Grafa i glavni urednik portala Danasa Bojan Cvejić čestitao je svim polaznicima na uspešno završenom kursu i zahvalio se svim polaznicima na izuzetnom doprinosu koji su dali radu redakcije u prethodna tri meseca.

„Bile su specifične okolnosti ove godine zbog epidemiološke situacije, ali i dešavanja koja smo imali prethodnih nedelja, te ste bili u prilici da odmah budete bačeni u vatru i izveštavate sa vanrednih događaja kao što su bili protesti i blokade puteva“, istakao je Cvejić.

Glavni i odgovorni urednik Danasa Dragoljub Petrović pohvalio je sve polaznike škole i izrazi0 žaljenje što nismo više radili u direktnom kontaktu imajući u vidu da je redakcija lista Danasa poslednjih nedelja u fazi renoviranja.

„Ali ohrabrujemo vas da se prijavite i sledeće godine sa drugom generacijom Danasove škole novinarstva“, rekao je Petrović u šali.

Danasova škola novinarstva je deo projekta „Uči sa Danasom“ koji je sufinansiran iz Budžeta Republike Srbije – Ministarstva kulture i informisanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari