Doktor Vladimir Pantelić novi v.d. direktora Zdravstvenog centra Valjevo 1Foto: www.zcvaljevo

 

Rešenjem Vlade Srbije novi vršilac dužnosti direktora Zdravstvenig centraValjevo je dr Vladimir Pantelić, hirurg, dosadašnji v.d. zamenika direktora valjevske zdravstvene ustanove, piše Portal Kolubarske.rs.

Rešenje o imenovanju dr Pantelića donela je Vlada Republike Srbije na sednici održanoj 26. oktobra. Na istoj sednici je doneto rešenje o razrešenju dr Marije Kristivojević Mirković, specijalista kardiologije, dužnosti vršioca dužnosti direktora Zdravstvenog centra Valjevo.

Vršioci dužnosti direktora i zamenika, dr Krstivojević Mirković i dr Vladimir Pantelić, imenovani su 18. novembra prošle godine, kako je tada rečeno, do raspisivnja konkursa za izbor direktora Zdravstvenog centra Valjevo.

Kolubarske podsećaju da je dr Vladimir Pantelić peti direktor ove valjevske zdravstvene ustanove za poslednjih deset godina.

Do imenovanja dr Marije Kristivojević Mirković, v.d. direktora Opšte bolnice Valjevo bila je dr Branka Antić koja je na to mesto imenovana u julu 2021. godine nakon što je neopozivu ostavku na mesto v.d. direktora podneo dr Zoran Đurić, koji je na čelu bolnice bio od oktobra 2016. godine.

Pre njega ostavku iz zdravstvenih razloga podneo je dr Dobrivoje Grujičić, koji je za v.d. direktora valjevske bolnice imenovan 2013. godine, podsećaju iz Nezavisne internet novine Kolubarskog okruga.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari