Beogradski hotel Metropol Palas ovih dana je nesvakidašnjim poklonima obradovao mališane smeštene u SOS Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici. Ovaj poznati prestonički hotel poklonio je deci ni manje ni više nego 90 paketa razne kuhinjske opreme. Ovo je inače prvi događaj u planiranoj dugoročnoj saradnji između hotela Metropol i Dečijeg sela.


– Paketi za štićenike doma sastoje se od plitkih tanjira, činija za supu, poslužavnika, tanjirića i časa. Posebno je zanimljivo da je reč o veoma skupom kuhinjskom posuđu koje su svojevremeno koristile mnoge slavne ličnosti koje su odsedale u Metropolu – Sofija Loren, Kastro, Luj Amstrong i brojna druga slavna imena – kaže za Danas Jelena Đaković, PR i marketing menadžer hotela Metropol.

Deci je poklone uručio generalni direktor hotela Gerasimos Perdikaris. Direktorka dečijeg sela Milena Vasić Stupar zahvalila se brojnim donatorima, koji svake godine izdvajaju sredstva da pomognu Dečijem selu, a posebno hotelu Metropol Palace, koji je ove godine prvi put postao donator, a tu praksu nastaviće i dalje.

– Želja nam je da ovo postane dugoročna saradnja. Nadamo se da ćemo u sledećoj godini biti u prilici da organizujemo druženje u hotelu, gde bismo okupili sve mališane iz sela – rekao je direktor hotela. Za ovu priliku štićenici doma priredili su predstavu kojom su zabavili goste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari