Premijerka Brnabić među donorima organa

Javne ličnosti koje su potpisale donorske kartice

Ostavite komentar


  1. Gospodja Ta i Ta ….medju DAVAOCIMA organa . DAVAOCIMA– da da clankopiscu kaze se valjda na Srpskom jeziku. DAVAOC /DAVALAC A NE Donor NEEE Donor. Branimo Srpski jezik!!!

  2. Moj suprug i ja imamo donorske kartice od 11. 02. 2004.MEDJU PRVIMA NA POZIV VMA,ali nismo javne licnosti,valjda nase kartice i nasi organi manje vrede,Nas jedini motiv je bio ZASTO DA NEKO NEISKORISTI ONO STO NAMA VISE NIJE POTREBNO.

  3. Izvinjavam se ako sam dosadan, ali, šta bi sa Aleksandrom Vučićem koji je još pre godinu dana obećao da će zaveštati svoje organe?

  4. Danas su ozbiljne novine, a ne Agitprop Premijerke. Dakle, ako Premijerka u buducnosti zaista donira neki organ zasluzuje i vise od clanka u Danas. Medjutim, izrazavanje namere da ce nekada i nekome u buducnosti donirati neki organ je propaganda. Nego sta ima sa platama, socijalnim davanjima, penzijama, Savamalom, sistemskom korupcijom, subvencijama, otimanjem firmi…

  5. U Italiji i nekim još evropskim zemljama je to rešeno tako da su svi davaoci ako se ne izjasniš drugačije. Ako se tako izjasniš, izjasnio si se da ne želiš da budeš primaoc, pa te leče konvencionalnim metodama kao dijaliza i slično…
    Nećeš da daš, onda budi spreman da ne primiš i toliko, bez mnogo obrazlaganja…

Ostavite komentar


Doniraj danas

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.