Šta je za Danas poručila direktorka Doma zdravlja Kovin u okviru kojeg radi doktor koji je sa grupom SNS funkcionera blokirao poljoprivrednika?

Ostavite komentar


  1. Ako je dr izasao sa posla I ucestvovao u maltretiraju porodice, onda je to pitanje za direktoru DZ I naravno za policiju. Ako je ucestvovao u maltretiraju porodice van radnog vremena onda je to pitanje za dr-a I opet za policiju.

  2. „Šta je za Danas poručila direktorka Doma zdravlja Kovin u okviru kojeg radi doktor koji je sa grupom SNS funkcionera blokirao poljoprivrednika?“

    Pa ništa. Rekao bih.

  3. Vidi se iz njegove biografije da je itekako ,,napredan“,fakultet koji traje 6 godina- studirao 12 godina!!! E takvi ,,stručnjaci“ i ,,potencijali“ odgovaraju ovakvom režimu,verovatno mu je prosečna ocena bila 6 !?Blago Srbiji sa ovakvim i sličnim njuškama,zbog takvih moj sin mlad dr odlazi u januaru za Nemačku i ako je završio medicinu za 6 godina na Medicinskom fakultetu u Beogradu sa prosečnom ocenom 8,6!Svaka nam čast…

  4. sve u svemu najvažnije je to ..da je član sns e to je najvažnije mozda je i zbog toga na toj funkciji ..lepo je što je čovek uputio izvinjenje..lep gest..

  5. Završio srednju školu 1991-e,a faks 2004-e.to je mnogo kvalitetan doktor.sreća pa je tu SNS da pomogne

  6. KAD ĆE DOĆI DA I MI SA ZAVRŠENOM SREDNJOM ŠKOLOM VLADAMO DRŽAVOM ,JER OVI DR,MR SCI I….MNOGI DRUGI SU SE DO SADA POKAZALI I DOVELI DRŽAVU DO PROPASTI

  7. Је л’ овај нечовек, беше полагао неку заклетву.

  8. Sve to što je u sns je iz liĉne koristi i spremno je na sve za malo milosti od gospodara, bar tu nema dileme. Sve to beskrupulozno kidiśe na drźavne jasle i otima se za bolje mesto, bez stida i srama. Nije taj doktor dośao pred nečiju kuću da maltretira tu porodicu zato śto je psihopata nego da se izbori za sebe liĉno, za bolje mesto u sluźbi, na jaslama, jer gospodar voli siledzije i batinaśe, pa ako su u pitanju privilegije niko od njih nije gadljiv ni na tako gadan posao. To su već dokazali, sva vladavina sns-a sastoji se od mafijaškog siledzijskog ponaśanja, uvreda i laźi za oponente Ništa im nije bilo gadno da urade ili slažu. Taj njegov postupak vidim tako! Oni samo śto nisu i međusobno poĉeli da se tuku oko privilegija i za ljubav gospodara, jer gospodar tu ljubav bogato nagrađuje. Ovog puta za ovoliku sramotu mislim da je cena previsoka? Osim toga ceo njihov postupak se toliko smuĉio narodu da će da se ĉešu posle izbora, itekako.

  9. Ne sme da bude clan ni jedne stranke.A on i nije doktor on je poslusnik.I treba mu dati otkaz i zabraniti mu rad.Takvi u drustvu ne treba da postoje.Stidi se ako savesti imas,a da je imas ne bi bio tamo gde tebi nije mesto.

  10. Nisu hteli da daju broj njegovog SLUŽBENOG telefona? Samo ime kaže da je sluzbeni, znači informacija od javnog značaja, a ko plaća troškove telefona, naravno DZ odnosno građani. Srbije

  11. Hvala Bogu da neko vec jednomstane na put tom izivljavanju nad obicnim narodom. Tu pravdu necete dobiti, nego samo bes svojih komsija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.