Vešović (DS): Krizni štab treba da bude sramota

Ostavite komentar


  1. Ovaj ministar zdrav.je poceo da kopira AV-ca.“sta ste nervozni…??steti vasoj lepoti…..!nebi trebalo da se tako bahato ponasa jer ministar svima nama bez obzira na polit.opredelenje.trebao bi da bude uzor a ne bajat i bezobrazan.

  2. Dobila i ova priliku da nesto kaze. Budalastine sve, uozbiljite se da bi vas narod ozbiljno shvatio

  3. Sramno je od tebe gospođo Vešović da mešaš svoju politiku sa časnim doktorima i ljudima koji se svakodnevno bore za živote građana. Vi demokrate ste ovu zemlju i upropastili. Nemate pravo glasa. Sram vas bilo. Ja nisam fan ove vlasti ni pod razno, ali sada nam je potrebna zajednička borba protiv ovog smrtonosnog virusa i tačka. Ako imaš neka naučna rešenja , lek, ili vakcinu niko ti ne brani da podnesešsvoje radove. Nije gospođo politika za tebe

    1. Vladimir:E neka si rekao „gospođi doktori“ svaka ti je na mestu.

  4. Ovi zutaci jos postoje u njihovo vreme nije bilo ni bolnica ni lekara kamoli opreme za lecenjr i oni negog da prozivaju.Prvo vecina tih lekara nije te struke deo ih je odbijo jos u Martu da leci zarazene a deo je povukao svoje potpise jer nije ni znao sta potpisuje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.