Dragan Bujošević od danas v.d. direktora RTS do imenovanja novog na toj poziciji

Upravni odbor RTS-a saopštio

Ostavite komentar


    1. Kako sam se nekad radovao njegovom novinarskom umecu u „Nije srpski cutati“ nedeljom posle rucka na BK TV, a sada je to covek-mis, gluvonemi sluga nenarodnog rezima. Pogazio je sve sto je bio, vratio je RTS u vreme devedesetih, a sebe srozao do dann. Ostace upamcen kao primer anti-urednika javnog servisa. Sta ti je trebalo to, Bujosevicu?

      1. Je li to ona vuceliceva metresa?Odlican predlog za kontinuitet Tv Bastilje!

  1. Bilo bi lepo od vas da ponovo objaviteove u kojima je direktor fotografije Vasko Vasović, jedan od zaposlenih u RTS, obelodanio šta se dešava u toj medijskoj kući zahvaljujući „uspešnim“ poslovnim potezima direktora Bujoševića. To beše još 2018.Možda gospodin Vasović ima još materijala za priču, pa eto ne bi bilo loše da saznamo pre nego što Bujošević nastavi svoj mandat…

  2. A gde je moj komentar? Beše prvi i jedini… Gde ste ga zagubili

    1. Ovde se gube komentari i to vrlo cesto.Mislim na komentare koji ispunjavaju sve uslove da budu objavljeni,D novine sve vise lice na Blic.Srecno.

    2. Kakav god bio Bujosevic, bice barem duplo bolji od sledeceg direktora RTS. Tako to ide

  3. Zakon o radu predvidja obavezno penzionisanje sa 65. Ne znam sta znaci „na njegov zahtev“. Onda moze i neko sa 97 godina. Ili sa 14? A i ovo v.d. stanje ce trajati bar 5 godina. Ista plata, ista fotelja. Kao i Zoran Babic u Koridorima

  4. Pa tesko je naci jos jednog ovakvog poslusnika anti-narodnog rezima. Zalosno.

    1. Pa nije bas tako tesko u ovoj moralno posrnuloj drzavi, ali ko ce da rizikuje kad su izbori na pragu.

  5. Bilo bi lepo od Vas da ponovo objavite tekstove u kojima je direktor fotografije Vasko Vadović, jedan od zaposlenih u RTS, obelodanio šta se dešava u toj medijskoj kući zahvaljujući „uspešnim“ poslovnim potezima direktora Bujoševića. To beše još 2018..Možda gospodin Vasović ima još materijala za priču, pa eto, ne bi bilo loše da saznamo, pre nego što Bujošević nastavi svoj manfat…

    1. Besramnik poslusnik poltroncina. Pokvaren do srzi. Covek na nivou Amebe
      .OBRAZ DJON KAO I VECINA SNS RADIKALA

    1. Brat Ranba Bujosevic ubice stambolica i Ibarske magistrale ,covek koi je gle cuda u kafani prepunoj ljudi uzimo interviju Jovici Stanisic u momentu streljanja prvog demokratskog premijera.Interviju nije objavljen ali Alibi je koriscen.Tijanica nema Curuvije odavno samo je on ostao iz UDBE ekipe koja je pratila i smisljala uvrede i brukanje opozicije.On je smislio Milu Stulu i vile po Zenevi i da je Djindjic narko diler. Zar takvog strucnjaka jos ne koristiti.Sad im je cilj da on priznanje Kosova od strane rezima zamagli ko Kumanovski sporazum A obruka sve osim unuka Hamdije pozdrerca I Sina licnog prijatelja Milosevica seniora Jeremica dovede na vlast DA UDBA PREZIVI

  6. Bujosevicu, bices upisan u crnu istoriju RTS-a. RTS sada se nista ne razlikuje nego sto je bio u doba Milosevica…
    Gradjanin koji je kao tek punoletan rusio Milosevica

  7. Bujosevic je eklatantan primer coveka koji zbog (doduse pozsmasne) sinekure izgubi obraz. Zaista je na mestu na kome je bio predstavljao totalni promasaj. Nije jedini, ali to nije nikakva uteha.

    1. PREVOD: Bujosevic je sjajan, svetao, blistav i istaknut. primer coveka koji zbog radnog mesta koje je odlično plaćeno i omogućava lagodan i bezbrižan život izgubi obraz. 🙂 Dzbe pasete, bira UPRAVNI ODBOR 🙂 Srecno vam bilo.

  8. Lava Pajkica za direktora, Vulin nedeljom pre podne da vodi ,,Dozvolite da se obratimo“

    1. Desperado, molim te, Lava i Vulina imas na Pinku. Nema potrebe da budu i na RTSu, koji je mozda, ali samo mozda na putu ozdravljenja.

  9. Najbolje i njcistije i najpostenije resenje je da se taj RTS ukine sasvim. To bi bilo onda jednim zahvatom dve muve. Prvo, nestao bi problem vecitog natezanja oko finansiranja. A drugo bilo bi jasno ko je ko na politickoj sceni i ko su njegovi mediji. Svako bi gledao/citao svoje medije. Ko Pink ko N1…To bi onda zaista bila demokratija, mesto i za patriote mesto i za strane placenike…

  10. Nema tu nikakve dileme: Bujošević se sprema na dugo VeDeovanje, mehanizam je prost: UO će žilaviti sa konkursom, i na kraju (posle izbora naravno) proglasiti kako, recimo, „niko nije zadovoljio“. I ajmo polako novi konkurs. Za to vreme, sve vreme, znači i u vreme predizborne kampanje (izvinite što ovoliko ponavljam očigledno) imaćemo ovog direktora koji je pokazao koliki mu je moralni habitus, s tim što će sada, kao vd. biti još i dodatno oslabljen u svojoj inače nejakoj poziciji. Ako, pak, bude izabran Krstić ili tako neki lik… onda znamo da je finalni obračun sa narodom i opozicijom počeo. Tad valjda znamo šta nam valja činiti. Svakom od nas.

  11. Doživotna funkcija nema alternativu. I Tijanić je direktorovao do smrti. Od pogubnosti RTS možete se spasiti jedino odlaskom iz Srbije.

  12. Ostace zapamcen u vrlo losem svetlu. Covek koji je zakucao ekser u sanduk RTSa.

  13. Praksa u Srbiji je da g. Bujosevic u v.d. stanju moze biti i do smrti ako nadlezni ne stignu, od silnih drzavnickih obaveza, da izaberu direktora. Puna je Srbija v.d-ova.

  14. Koga li ce naci a da je nepristrasan kao Bujosevic,ni Tito nije bio ovakav diktator , 90posto televizija i novina u zemlji drzi pod svojom kontrolom i sto je najgore evropa mu to dozvoljava dok god im neispuni sto je obecao

  15. Konačno će da ode „žuti Bujke“(poslednji bastion slobodnog novinarstva i demokratije u Srbiji).Kada bi se šalili.Neka se pripremi Krle (ne šalim se).

    1. Krle?! Pa valjda ti radnici, novinari, zaposleni nisu sisli s uma to da dozvole! Ako je u njima ostalo iole dostojanstva neka se pobune i ne dozvole to ponizenje! Neka izaberu izmedju sebe nekoga postenog, hrabrog i istrajnog da ih predstavlja.

      1. Jasna, sviđa mi se Vaš predlog. Samo, to proceduralno nije lako, UO je visoko telo, daleko od radnika. Ali to što predlažete nije baš sasvim nemoguće: potreban je samo jedan 5. oktobar. Ne mora nužno da bude taj datum; može bilo koji dan. Razumete šta hoću da kažem…

        1. Niko ih ništa ne pita, to Vam pričam. Zato i spominjem 5. oktobar… tada vlasnici javnog servisa (narod) i radnici ne pitaju više nikoga.

  16. Neka ode, bice upamcen ….ali ne po dobru. Voli da klevi pred Vladaocem.

  17. … znali su kad mu ističe mandat pa su u skladu s tim trebali da raspišu konkurs na vreme da ne dođe do toga da mu se na ovaj način produžava mandat ali idu izbori što je sigurno, sigurno je, tako je mislio i Milošević!

  18. Ne treba u RTS ni da traže ni da nadju novog direktora, jer on već postoji i zove se Vasko Vasović. E sad, problem da on to zaista i postane, je što ne pripada nijednoj stranci i nikad nije ni pripadao. Jedina politika koja ga zanima je uredjivačka i poslovna. Jedini se iz tog kolektiva javno pobunio protiv isth ukazujući na niz grešaka u poslovanju RTS, na besmislene i pogubne poteze Bujoševića koje su razorile ugled i opstanak RTS. Eto, gospodo draga, postoji čovek koji nema političku zaledjinu, ne pripada ni ovima ni onima. Čovek iz naroda, sa preko 30 god radnog staža u toj kući. Šta mislite, kolike su mu šanse na konkursu?

  19. U Srbiji vise nema nijedna slobodna stanica! Strasno! Sve je pokrila vladajuca koalicija. U vrijeme Slobe nije tako bilo i ispostavlja se da sam bio.u pravu kada sam rekao da Srbija od Slobe pa naovamo nije imala narodnu vlast!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.