Dragan J. Vučićević za Danas: Platili su kaznu mimo moje volje

Ostavite komentar


  1. Ako podjemo od činjenice,da su lični podaci bezbedonosno zagarantovani ustavom,kako je onda moguće da isti procure?
    Odakle gradjanki broj računa za uplatu,pa nije valjda uplatila novac na prijavnici zatvora?
    Dalje
    Postavlja se pitanje,ako se u Srbiji u prkos Svetskoj energetskoj krizi,nelikvidnosti banaka …bruto nacionalni dohodak ipak raste,ali nisu svi ili većina zapošljeni na državnim jaslama,da mogu tek tako da plate sudsku kaznu, kao kafanski račun na Kopu?
    Po svemu sudeći ima dovoljno mesta a i više od toga za inzervenciju organa za pokretanje istrage o poreklu novca?
    Ono jeste da su padali evrici k’o iz helikoptera ali da neko skupi u deviznoj protivrednosti 200.000 je naučna fantastika.Niti je Sport Bily ili Šiva pa da ima 8 ruku!
    A i službenicu banka,koja je obradila uplatu sa uslugom,treba privesti na informativni razgovor,jer majka mu star ne živi valjda u nekoj selendri i još zabačenoj,bez interneta i dnevne štampe,pa ne zna šta glavni i odgovorni urednik danima izjavljuje u javnosti?
    Sve u svemu,što kaže mladjani ministar Ružić-„sistem je zakazao“ ?

  2. Zar ne treba da plati 198 000 a ne 200 000, jer je bio dva dana u fijoci. Znaci sad je u pretplati kod suda za 2000 dinara, te ima kredita za neku manju uvredu, tako reci uvredicu.

  3. Da ima zdrastvenih problema,vidim i ja,a o medecini malo znam,pošto pogled govori više od sto reči.
    On ima ozbiljne zdrastvene probleme.

  4. Sad lepo prebij advokata pošto radi mimo tvojih instrukcija, pa ćeš ponovo da dođeš u priliku da budeš u zatvoru. Da preneseš pajtosima šta ih čeka. Uskoro.

  5. kakvo foliranje i fals predstava. Kao, mrtav ladan je otisao na sest meseci u zatvor. Sve je to izrezirano da bi dobio na popularnosti koju nikako nema zbog svojih nedela.

  6. Uprava se uplašila za ostale zatvorenike pa urgirali da se ženi dostave pare za kaznu.

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 8

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.