Dragan Marković najavio da će 320 žena iz Jagodine samoinicijativno tužiti Mariniku Tepić

Ostavite komentar


      1. Ako je tacno sta se prica po gradu, vrlo je „samoinicijativno“. Samo na neciju inicijativu su se zene setile da mogu da dobiju otkaz ako ne slusaju.

  1. Зашто би оне тужиле Маринику? Није она организовала журке?

  2. Palma što se više vadi, to dublje tone.
    Ko će njemu sada da poveruje da on neće pokrenuti mašineriju i prisiliti te žene da sastavljaju i šalju tužbe ? Niko.
    Otkud on unapred zna da će one to uraditi ? I što bi one to uradile, kada nijedna nije konkretno pomenuta.

  3. ŽENE NA TVOM PLATNOM SPISKU. GDE SU TZV.ŽENE IZ VLADE TZV.MINISTARKE. MORALNE NULE.

  4. 320 žena se same organizovale, prijavile, za 24-48 sati? Gde se to prijavljuje, ko pravi spisak? Baš impresivno, kao što su se neke druge žene same organizovale da podrže kriminalca, gradonačelnika Brusa u sličnoj priči. Slutim ovde neku zloupotrebu žena. Nisam godinama primetio ovakvo ekspresno samoorganizovanje žena oko bilo kog drugog problema u društvu. Jedino organizovanje oko Jutke, a sada Palme?!

  5. Moze, dajte tuzite ali je zanimljivo zbog cega i kako ce te formuliseti tuzbu ? Medjutim najpre da odgovorite na optuznice i ako je potrebno da budete procesuirani druze Markovicu- Palma.

  6. Znači cela Jagodina u autobuse , po sendvič i sokić i na potpisivanje tužbe?

  7. KRAJ vam se bliži, dragi naši! Džaba vam vaše pupulistički štosići koje prodajete sirotinji. Ustaju oni kojih se najviše plašite, jer ste dozlogrdili! Palmice, shvati, Marinika neće stati!

  8. Kako to Palma zna da ce sve zene zaposlene u opstini Jagodinatuziti Mariniku Tepic?
    Verovatno je to tacno ako zna da on moze da im naredi, ili da ih uceni.
    Palma je izjavio da je poslednja osoba koja je zaposlena u opstindkoj upravi, tacnije u njegovom kabinetu, jedna medicinska sestra koja je dobila posao zato sto je najbolje uradila test opsteg znanja i od 30 pitanja tacno odgovorila na 28 !!!
    A moja pitanja Palmi, citacima i javnom tuziocu su:
    1. Na koje poslove u kabinetu predsednika opstine se zaposljava medicinska sestra?
    2. Da li je tako inteligentnoj medicinskoj sestri mesto u kabinetu Palminom ili u domu zdravlja i bolnici u Jagodini?
    3. Dajte taj isti test meni i toj medicinskoj sestri -ponovo da ga resavamo pa ko bude bolji da dobije posao. Naglasavam isti test i ja sam siguran da cu ga bolje uraditi, osim ako pitanja iz opste kulture nisu vezana za pomenute zurke.
    3. Objavite taj teest ako vec nemam uslove da ga resavam.
    4. Istrazite novinari, kad je objavljen konkurs, sadrzaj konkursa, koliko se prijavilo kandidata. Objavite fotokopije svih testova, sve radne biografije.
    5. Objavite i imena svih koji su to organizovali da bismo znali koga sve treba pohapsiti.
    I sad ce neke ucenjene mucenice da izadju i brane Palmo kao sto su branile Jutku.
    Eto to je nada drzava i vlast.
    Na kraju ce biti kriva Marinika Tepic (vec joj prete i poslanici JS).
    Kriv ce biti i gospodin Juric- Tijanin otac.
    Mozda je najbolje da Jurica uhapse, ili da ga kikvidiraju. Juricu je silovana i ubijena cerka Tijana a on ima snage da se bori za istinu, pravdu i za nase cerke, a mi nismo spremni da mu pomognemo. Sta je to sa nama, sta je to sa nasim narodom?
    Boze pomozi nam da prizovemo pameti!

  9. Krajnje je vreme da neko ovoga Arkanovca skloni sa političke scne, to jeste da se smesti tamo gde mu je mesto. To je trebalo uraditi još 2001, to jeste pre 20 godina. Neverovatan je podatak da je ovaj čovek do dana današnjeg ostao na slobodi!

  10. Cim Palma ima potrebe da ga brane 320 zena time sto ce tuziti Msriniku, meni je dovoljan dokaz da Msrinika nije iznosila neistine vec istinu!

  11. A kako on zna to ako će tužba biti samoinicijativna? Da to nije možda njegova „sakoinicijativa“ putem pretnji i ucena otkazom? A i te žene, svaka im čast, sutra to može biti njihova ćerka, unuka, alal im vera.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.