Dragan Stojković Piksi: Željen od svih

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Da li je to onaj Piksi,sto je kod bata Djore,polozio za trenera,za 3 kisna wèekend-a…Da li je on svojevremeno pobegao iz Beograda jer ga jurila M……., da li je on bio samaran od zvezdinih navijaca ,u zvezdinom restoranu….trenirao ,ko zna koga .. Zeljen od svih,ne preterujte!!!

  2. Žao mi čoveka ! Iskreno , nisam očekivao da će Piksi da „nasedne“ , ali šta je tu je . Dok je raznih Kokeza , Pantelića i sličnih , niko normalan ne bi trebalo da se prihvati selektorskog posla . „Odrešene ruke“ ? Ma dajte molim vas !!!

  3. Није ти ово требало, фсс је криминална организација, нек’ ти је Бог у помоћ…

  4. Preterivanju o piksiju nigde nema kraja . Da se ne lazemo piksi se nije naigrao fudbala u jakim ligama a trener je bio u neozbiljnim klubovima . Kao igrac je na nekoliko utakmica nagovestio veliki talenat i na tome je i ostalo .Koliko je jaka japanska liga pokazuje i sto je standardni reprezentativac asano koji je objektivno prosecan igrac i za nasu ligu. Za razliku od njega Savicevic , jugovic , mihajlovic , mijatovic , suker , boban , jarni su vec imali prave karijere. Ne ocekujem od piksija kao selektora bog zna sta ali dobio je sansu pa cemo videti

  5. Dajte narodu leba i igara! Dajte im selektora da ne misle o mukama svakodnevnog života. A selektor će 50000 eura mesečno u džep, dok se vi mučenici, što gledate mamlaze kako trče za loptom za velike pare, mučite za svoju bednu platu, plaćajte privatne lekare, jer kod državnih ne može ništa, i tako u krug…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.