Dragaš: Vučić izložen likvidaciji zbog uspeha Srbije

Ostavite komentar


  1. „Beogradski Medjunarodni Institut za Bezbednost“ je svojim rezultatima naucno-istrazivackog rada stao, mozda, ne celo liste onih koji, ovih dana, rade punom parom na zamajavanju stanovnika Srbije o, navodnom, planu onih koji bi „najviše želeli da Vucica nema, zato što su rezultati njegovog rada ogromni i tiču se svake oblasti – od rastuće ekonomije, velikih investicija koje dovodi u Srbiju……“. Dobro je sto su rezultati instituta omogucili Predsednici Vlade Srbije i njenom Ministru Policije, da otkriju te planere-zlikovce, i kako je Predsednica (u TV emisiji) umirila javnost Srbije da ce Predsednik (koga ona neizmerno voli i sluzbeno i licno) biti bezbedan. Trebala je dodati, obzirom da je istakla veliku sposobnost i uspesnost Vlade i Ministara, da se predsednik mane obavljanja njihovih poslova. Da maanje crta mape, projektuje puteve, resava energetske probleme, obavestava javnost o naredbi koji Blok u Kostolcu da se iskljuci, a koji, pak, da se ukljuci, da ne ide bas u svako manje mesto po Srbiji, da bi posavetovao Hodze i Popove da porade sa vernim narodom kako ne-sovinisticki da se ponasaju. Jadna Srbijo – koliko si nisko spala…tako da bez mudre Jedinke ne bi znala da ista nacrtas, projektujes, proizvedes, podignes BDP, povecas penzije, i prezivis bez te Jedinke. Zato Srbijo budi srecna da ce Predsednik, zahvaljujuci Predsednici Vlade, Ministru Policije i rezultatima naucno-istrazivackog rada Instituta za Bezbednost, biti reizabran u aprilu, i da ces brzo koracati u srecnu buducnost narednih 5 godina.

  2. Institut smatra da je prosecna penziji od 29.000 din. koju prima 1.7 miliona ljudi a zivi od nje 2.7 miliona, dakle skoro polovina sta novnistva Srbije uspesna. Cudni kriteriji

  3. NIJE TACNO!!!! PRED SCAKE IZBORE KRECETE SA OVIM ISPIRANJEM MOZGA!!!! NAROD SRBIJE ZNA DA SU TO OBRACUN U KRIMINALNOM MILJEU A NE NAPAD NA INSTITUCIJU PREDSEDNIKA JEDNE DRZAVE!!!! NO KAKO GOD LICNO MOLIM BOGA DA BUDE ZIV I ON I SVI KOJI SU BILI UZ I ZA NJEGA JER JE TO JEDINO ISPRAVNO KAKO BI SVI ODGOVARALI PRED NARODNIM SUDOM ZA SVA PONIZENJA I IZDAJSTVA NARODA I DRZAVE!!!!!

  4. Da mi je znati na čemu je ovaj Dragaš? O kojoj on Srbiji priča? Najlošije stojimo os svih evropskih zemalja po bilo kom pitanju, kakav napredak?! Nemamo osnovna ljudska prava, počev od prava na zdravu životnu sredinu…tužno…

  5. A sta bi sa svim prethodnim atentatima
    Niko nikada nije optuzen
    Pa zar niste trebali prvo da pohapsite prethodne atentatore pa onda da se bavite ovim novim
    Zar oni prethodni nisu i dalje opasnost ako su na slobodi

  6. Orhane, tvoj idol je svojevremeno tražio da ti i još 99 tvojih sunarodnika budete likvidirani za jednog Srbina! Samo toliko. Pametnom je i to dosta, ali . . .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.