Direktor beogradskog Muzeja žrtava genocida uputio protestno pismo ambasadoru Italije u Hrvatskoj

Ostavite komentar

  1. Fašistička Italija i NDH su bili saveznici pa u tom svetlu i treba shvatiti izjavu gospodina Pjerfrančeska. Nekad su bili fašistički a danas su evropski prijatelji pa zarad prijateljstva se i formulišu izjave. Izjava nama neprihvatljiva ali istorijski gledano logična.

  2. Milan zaboravio si napisati i četnici su bili fašisti koji su potpisali sa Hitlerjem savez .Zato počistimo ispred svog praga pa posle tuđek .

  3. Umesto državnika što bi trebalo i što bi bio red, protest piše primetno napadni direktor muzeja koji nema ni prostorije niti muzejsku postavku. Vulinov kadar.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.