Drobnjak: Tražiću od Vučića poskupljenje putarine

Ostavite komentar


  1. Prvo, ti si V.D., mislis da ces jos dugo tu sedeti gde si. Drugo, malo je para od putarine, kesa koliko hoces? Trece, popi neku rakiju, (kaze NajPrvi da volis) sedi u hladovinu i kuliraj. Nisu za tebe predlozi….

  2. Naravno da nijedno poskupljenje ne padne lako gradjanima, ali bitno je da oni vide da se ta sredstva koriste, a svedoci smo da se zaista i koriste, za modernizaciju saobracajnica.

    1. Bravo, tako se iskazuje mišljenje, samo u meso i direktno, jer tu gde se uvlačiš sunce ne sija. Ako nekad i izađeš oseti se…

  3. Srbija nema autoput ni jedan, to sto zovemo autoputem je sramota… putarinu naravno obavezno povecati kao i gorivo, i registraciju i tehnicki pregled. Poskupeti naravno i kazne da se policija ne oseti zapostavljenom

  4. Povećanje putarine mora imati svoju opravdanost u protivnom bi moglo biti problema sa gnevom građana.

  5. Kada se radi o bilo kakvom poskupljenju, mora se bidi veoma oprezan. S jedne strane imamo građane koji ne razumaju potrebu, a s druge strane imamo opravdanu potrebu.

  6. Pa ljudi moji pa nece valjfa vucic da odlucuje i za putarine,kako ne rece drobnjak za kratere na putevima koji crni autoput,pa od horgosa do novog sada je sramota naplacivati.zbogom pameti zbogom srbijo

    1. Hoće tako što već da kaže da on nije poskupljenje i biće heroj. Već viđen jeftin trik.

  7. Nema oblasti u kojoj nisu digli cene.Ukinuo zakone a penzije i dalje umanjene.Laz do lazi,Nema kraja.Gadno je vise uklkjuciti bilo koju stanicu na radiju ili telviziji i kupiti bil koje novine.Sve isto kao uniforme.
    .je novine

  8. Jos jedan dokaz da vlada ne postoji jer o svemu odlucuje jedan covek. Kad tako misli covek na takvoj funkciji, sta onda treba da misli obican gradjanin nego kao jos jednu potvrdu da je na delu tiranija jednog coveka.

  9. Da li je moguce da On odredjuje i cenu putarine?!?! Jadni gradjani u drzavi u kojoj se za sve pita JEDAN COVEK.

  10. Pa Dronjo, šef reče da je broj kola povečan za 20 miliona i osta živ. 20 miliona puta 20 eura od Horgoša do Makedonije je 400 miliona. Pa šta će poskupljenje osim ako ne lažete, što je tačno. O kvalitetu puteva najbolji govori šminkanje ministarke, koja se šminka na svakih dvadeset kilometara jer joj zbog rupa otpadne šminka i zato vodi profesionalnu šminkerku uz put. Toliko o ovome. Živeli za još jednu sa Drobnjakom.

  11. Drzavljni Srbije se osecaju veoma ponizeno jer placaju vise od stranaca putarinu. Jako smo besni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.