Gaši: Nerealno očekivati da Srbi na Severu uče da je Adem Jašari heroj

Potpredsednik Saveta za inkluzivno upravljanje u Instagram intervjuu u okviru serijala Druga strana Kosova

Ostavite komentar


  1. Ma sta nam naprica ovaj gospodin. Kao da se mi kopamo na ledja.. Dobicete malo autonomije, zdravstvo, skolstvo, prostorno planiranje, da mozete da birate gde cete da stavite klupu, gde kontejner i dosta a vi nama nezavisnost. Ma jeli, mi tatu sisali ko deca. Pa sto nisu oni prihvatili autonomiju kad je bila njima nudjena. Vise od autonomije, manje od nezavisnosti je nudjeno Albancima. I sad Srbi i Albanci mogu da zive zajedno,jer ipak 21 je vek a nisu mogli u 20om jer valjda je bilo previse ne-Albanaca ,pa su proterali 300 000 Srba i ostalih. Nista sa njima ne treba se odgovarati, samo ici na sastanke, cisto kurtoazno, i isti stav zauzeti kao i oni u proslosti, koliko je to moguce. I raditi kao i do sad, kupovati vreme, stvarati podlogu za nama povoljan teren, da mi preuzmemo inicijativu i okretati situaciju u nasu korist. Nadati se da ce se desiti nesto sto mozemo iskoristiti i nesto ce da se desi.. Doci ce i nase vreme, samo nikad ne smemo odustati od Kosova i Metohije. Njihovim pritiscima ne davati puno znacaja, pokazati hrabrost i odlucnost. Zivela Srbija

    1. Odugovlaciti sa dogovorom dok svi Srbi na Kosovu na pocrkaju od gladi ili pobegnu sa Kosova, pa onda ponavljati kako su ih siptari oterali i kako Beograd nema nikakvu odgovornost.

      Isti takav scenario smo videli u Hrvatskoj 90ih i izgleda da politicari u Srbiji nikako da nauce nista iz proslosti.

      Nepotrebno je pricati kako se matica Srbija mrcvari tokom zadnjij 30 godina zbog ovakvih politika komunisticko-radikalskog porekla i originalnog legla destrukcije ovog naroda.

        1. TURCI SU POTURICE KRIVI ZA KOSOVO ,ONI SU NASELILI DIVLJA ARNAUTSKA PLEMENA SA PLANINE PROKLETIJE DA BI SRBI IMALI MUKE SNJIM. ISTERALI SU SRBE IZ SVOJIH KUCA I NASELILI ARNAUTE I KAD SU BEZALI OD OSLOBODILACKE SRPSKE VOJSKE ,SIPTARI OSTALI.

Ostavite komentar


Druga strana Kosova

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.