Drugo polugodište u Vojvodini počinje štrajkom

Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Vojvodine

Ostavite komentar


  1. I u Jagodini ne plaćaju putne troškove zaposlenima u obrazovanju. Mislim više od tri godine, a nekima i duže.

  2. Potvrđujem za Jagodinu, ali i za malu opštinu Rekovac takođe.
    Lokalne samouprave taj novac namenski dobijaju iz republičkog budžeta, ali ga troše nenamenski, što je protivzakonito. Zaposleni su ćutali i čekali na dobru volju opštinskih vlasti za isplatu novca, koji zaposlenima zakonski pripada. Mislim da je svima dosta ćutanja i već je podneto par tužbenih zahteva. Te parnice se uvek rešavaju u korist radnika, jer je zakon jasan, pa se onda troše dodna sredstva iz budžeta za isplatu troškova vođenja parnice, koji su često viši od osnovnog duga. Neshvatljivo je da takvi neodgovorni ljudi i dalje upravljaju tim lokalnim samoupravama.

  3. Ili radite sa decom ili razlaz , idite radite poslove koji su bolje plaćeni. Ima mladih i obrazovanih koji bi predavali , neradnicima nije mesto u prosveti. Koliko efektivno radite , velike su Vam plate. Ucena preko dečice naše … UŽAS !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.