Društvo sudija Srbije: Sistemski se omalovažava sudska vlast i ugrožava nezavisnost

Ostavite komentar


  1. Gospodo sudije, ne sumnjam da medju vama moze da se nadje i neko cestit, ali se taj u masi jednostavno ne vidi! Pravosudni aparat Srbije je njena najveca sramota i ligicno je da ste vi jedini krivci. A vi krivite publiku zato sto na urakmici ni jedan od 22 igraca nije postigao gol! Sudite i najprostije parnucne sporove decenijama, pljackate narod kroz dil sa advokatima, „postupate po naredjenju“, kao crnogorska milicija pre tri decenije, i povremeno, kad vam vlastodrsci namignu, nesto se kao sad javite. A nekoliko stotina prevaranata sa dokazano kupljenim diplomama na Pravnom u Kragujevcu i danas uzivaju sva prava kao najposteniji. Cutite sram vas bilo! Imajte bar ponekad zrnce ljudskosti.

  2. Gospodo sudije vi ste sami sebe diskreditovali, niko vas ne ometa u radu vi ste svi zajedno (cast izuzecima) jedna organizacija neradnika koji decenijama resavate slucajeve. S vremena na vreme se uvredjeni oglasite jer vas je pobogu, neko prozvao i ometao u radu a vi ste bas vispreni i odgovorni!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.