Država da pomogne nabavku programa za otkrivanje plagijata

Sednica Rektorskog saveta Konferencije univerziteta Srbije

Ostavite komentar


  1. Kad hoćeš da izbegneš rešavanje problema, obrazuj komisiju ili nabavi softver. Ne nedostaje softver, nego karakter.

  2. Tu vam(obraćam se državi) nikakvi programi neće pomoći. Dokle god postoje amoralni tipovi kao što je Mali i hiljade drugih „malih“ u ovom sistemu divljeg kapitalizma, laganja, podmićivanja biće napretek.
    Prosto ko pasulj.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  3. A šta će to nama? Za nepogrešivo utvrđivanje šta je istina mi imamo čudesni poligraf dr.Neše iz Beograda.

  4. Mića megatrend traži reviziju nečega? O moj Bože… Gde, kako i kakve je fakultete on osnivao? Hoće li neko to da revidira? Kako su oni uticali na kvalitet visokog obrazovanja? Šta bi sa njegovim „doktoratom“, može li on uopšte da bude rektor? Najveća je tuga što i ljudi koji su trenutno u ili pri vlasti, zarad interesa ovakvih kao što je megatrend i sličnih njemu, tj. zarad potiranja konkurencije, uništiše državne visoke škole… Za par godina sve ima da ih pogase i zatvore. A niko reč da kaže, dok evo sada megatrend „izokola“ ne naznači o čemu se radi, tj. da su nekom konkurencija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.