Država ignoriše nastanak srpske Zlatne zore

Članovi Levijatana objavljuju snimke na kojima legitimišu, zastrašuju i teraju migrante i beskućnike, za sada bez reakcije policije

Ostavite komentar


    1. Nisam baš skroz normalan, nisam ni toliko mlado momče, ali sam za. Mada tu postoji jedan problem. Policija i BIA i tužilaštvo su na strani ovih njihovih kera, tako da čak i kad bi kojim slučajem izlupali ove bitange, sudilo bi nam se kao najgorima.

  1. Vlast hoce da nagomilano nezadovoljstvo I bes gradjana lopovlucima i korupcijom preusmeri na migrante.

  2. Kad je režim uzeo pare da drži te migrante u Srbiji i dozvolio im da se slboodno šetaju okolo, narod mora sam da se organizuje da se brani.

  3. Ko bi to pomislio da potomak Pavla Bihaljia presrece jadnike razlicitog porekla i plasi ih. On potomak ugledne jevrejske familije iz Zemuna, koja je slicnim Gestapo racijama gotovo nestala sa spiska zivih. Fakat je pristojan na snimku, koji je snimao njegov snimatelj. On zna da to nije u redu sto radi, ali opet eto radi „higijene“mora. Kad drzave nema dobri su i Levijatani, On je ponosan na to sto radi. Zna li on da niko svojom voljom nije beskucnik ili izbeglica. To se moralo postati. Toga je New York pun a Pariz ima brend zvani klosar sto turisti rado zagledaju i slikaju se sa. Obzirom, sinko ko su ti preci ostavi se pogane rabote. Pljujes surovo po svojim mrtvima.

  4. da je ovo drzava ove stvari bi radila policija a ne levijatan i ostali olos koji se smuce po beogradu. ne znam sta ti migranti rade po parkovima. ili u migrantski centar ili u zatvor i proterivanje. ali ovo nije drzava za saku dolara koje evropa daje pustamo taj olos u zemlju s kojim cemo za koju godinu imati teske probleme, bas kao austrija ili francuska danas.

  5. Da su pametni ti migranti pa da se skupe i pr*m*ate ove neo naciste i da ih oteraju svojim mamama koji ih izdrzavaju.

  6. Iskreno ja nemam problem sa ovim, kad drzava i policija vec nece ili ne znaju da reaguju. Migrantima i nije mesto na ulici. Izadjite posle 9 u centar grada, da vidite kako se migranti setaju, sve muskarci, u grupama od po 10-20, bez preterivanja.
    Vec imamo iskustva da su napadali ljude na ulicama, nemojte reci da nije tako.

    1. Jesu napadali, ali nisu nikog ubili. Uzmi dnevnu stampu ili vesti na tv-u. Svaki dan pljacka, ubistvo, kradja, nasilje u porodici… I pogodi ko stoji iza toga? Ne migranti, nego Srbi.

  7. Kao što je Erdogan postao gorući problem za Evropu, tako je Vučić za Srbiju. Ovo podseća na one batinaše po dolasku Hitlera na vlast. Pogledajte skupštinu. Ono je ruglo i dno dna. Pa zar je moguće da uporno idemo protiv sveta na granicama prosperitetne Evrope? Zar je moguće da ne možemo da se otrgnemo iz prizemnosti i poltronstva? Zar je moguće da nam toliko fale inteligentni i svestrani ljudi, časni i pošteni, da nas jednom zauvek izvedu iz ove bede?

  8. „Nekoliko desetina pripadnika… presrela je nedavno dva muškarca,…, dok su spavali“. Znači stvarno došlo gadno vreme kad po Beogradu šetaju parovi mesečara

  9. U Zlatnom dobu Srbije normalno da imamo i Zlatnu zoru Srbije. Sve nam se pozlacuje, Vrhovni Komandante Aleksandre Zlatni! A tek kad nam svane i Zlatni dan, pa Zlatna noc…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.