Država ipak krila Ratka Mladića u "Topčideru"

Ostavite komentar


  1. Skrivanje Mladića je problem koji mora biti razdvojen od zločina ubistva dvojice gardista.
    Svako ko je na bilo koji način učestvovao ili znao o ovom ubistvu, a o tome je ćutao, zaslužuje doživotnu robiju. Nema gnusnijeg zločina od ubistva nedužne dece koji su služili svojoj otadžbini! Mislim da je prvi na spisku "stručnjak" koji je zaključio da su se oni međusobno poubijali. Kakva sramota za Srbiju i njen narod!

  2. Sigurno da je drzava Srbija krila ratnog zlocinca R.Mladica kojom prilikom su na svirep nacin obijena dva casna vojnika koja su imala nesrecu da vide "heroja" Mladica dok su bili na smeni. Iza Mladica i njegovih mentora iz Beograda je u Bosni formirana fantomska "republika srpsko/sumska" kao njihov ratni plen.
    ladic je /zajedno sa Karadzicem/"pusten niz vodu" kada je sve to obavio.

  3. @Dusan: Ratko Mladic ima drzavljanstvo Srbije sto je potvrdio Rasim Ljajic.i svi njegovi jataci su ovde dosli. Srbija je primila sve najgore.

  4. @Dusan: 1.)Radovan Karadžić je rođen u Crnoj Gori, nikada nije živeo u Srbiji i veći deo života je proveo u Sarajevu i na Palama. 2.)Haški tribunal osudio ga je marta 2016. za zločine u Bosni i Hercegovini na 40 godina zatvora po ukupno 10 od 11 tačaka optužnice, uključujući i genocid u Srebrenici. 3.)Vlada Srbije zasedala povodom presude Radovanu Karadžiću koji je strani državljanin. 4.)Haški osuđenik Radovan Karadžić, zatražio je u septembru 2016.državljanstvo Republike Srbije.

  5. Hvala Bogu da je bilo junaka da pomognu generalu tokom vlasti izdajnickih DOS mocnika,koje je postavio zapadni rezim.Dali su Generali bar neko vreme na slobodi!A zasluzio je,za odbranu Srba u Bosni i za to,sto je pomrsio svojij vojnickim umecem planove zapada da izbace Srbe iz Bosne i stvore dominantno islamsku zemlju.Zato su mu i napakovali"ratne zlocine"i sve te gluposti.

  6. Poluistina: skratili su boravak. Mozda je on i otisao u julu 200., ali na kratko, jer se sigurno vratio u vreme Kostunjavog premijera, posto su dvojica gardista ubijena u Topcideru 5. oktobra 2004. (cudna simbolika!!)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.