Država udavljena u bahatim prostačinama na položajima

Novinarka Tatjana Vojtehovski danas će pred sudom u Ivanjici pružiti podršku porodici nastradalog radnika u Lučanima

Ostavite komentar


  1. Sve je to tačno. Međutim, svaki narod ima vlast kakvu je zaslužio. Ja, iskreno, ne verujem da bi srbi glasali za neke fine i kultirne ljude. Bilo je takvih kandidata na izborima ali su vrlo loše prolazili. Nemaju takve komšije. Ne poznaju takve ljude pa neće za takve ni da glasaju. Verovatno misle ili da su to mekušci ili da su fini lopovi.

      1. Kad hoće da unize gospođu Vojtehovski, onda potežu spornu situaciju iz emisije koju je vodila, a u kojoj je gošći, žrtvi koju je otac silovao, postavila vrlo nezgodno pitanje. To je objašnjenje za one koji ne znaju zašto se pominje emisija „Gola istina“.

    1. Ne samo što ona nikada nije vodila nikakvu emisiju koja se zvala „Gola istina“, nego takva emisija nikada nije ni postojala.

  2. Bravo gospodjo Vojtehovski! Tako je, nula tolerancije na sav ovaj uzas i borba za normalnu Srbiju!!! Cekamo da se probudi i ostatak Srbije konacno.

  3. Gospodjo , svaka podrška za Vas. Čitala sam intervju radnika spasilaca iz Cernobila koji se čude što im neko kaže da su heroji jer su oni samo radili svoj posao . Tako i Vi kazete za sebe . Ali ne, Vi ne radite samo svoj posao, Vi radite posao nestalog gradjanstva u Srbiji, Vi ste heroj, a mene sramota sebe i svog naroda.

  4. Ima li kraja????????????????????????
    Poštovanje i podrška za Tatjanu Vojtehovski…….

  5. Dobro jutro! Bio je red da se T.Vojtehovski probudi, i jasno, nedvosmisleno, direktno, javno progovori i okarakterise vucicevu vlast.

    1. Država u kojoj zakon važi samo za običan narod, a ova nazovi elita ima samo prava a obaveze nema. Čak se ljute na one koji im ne kliču na njihove laži. Jututunska juhahaha

  6. „Vučić je rekao Milovanu da ga je teško gledati i da mu sin nije radio na manekenskoj pisti.“

    Ovo je za ne poverovati. Užas.
    Nikada, ama nikada ovako nešto ne bih rekao tom čoveku.

  7. Ko je shvatio,da će AV prostakluk doživotno vladati,pobegao je van Srbije,a ostali neka i dalje sanjaju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.