Državne pare za odlazak na Vučićev miting

Užički "Prvi partizan" platiće zaposlenima koji su bili na mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu

Ostavite komentar


  1. radnici su dobili zadatak od strane menadžmenta da odu na službeni put i to im je i plaćeno. E sad, druga je priča zašto bi neki zanatlija bravar imao radni zadatak da stoji na ulici?! Zato što se nalog rukovodioca ne odbija ili slede sankcije po zakonu o radu, eto.. Sa druge strane rukovodioca niko neće pitati zašto je takav nalog izdao. Osim novinara. A to se rešava time što se ne javljate na pozive. Sve rešeno!

  2. Ovakvog gangsteraja nema, provereno, nigde u svetu. Branice nas Rusija( i robovlasnicka Kina). I Sindikat (SNS).

  3. Da li cemo ovu vest moci da cujemo u DNEVNIKU RTS-a,na PRVOJ SNS tv,na SNS O2, Studiu beeee,SNS Hepy ili bilo kom rezimskom mediju.Da nece mozda je objave informer,alo,telegraf, kurir ili kako se sve zovu njihovi blatoidi???

  4. Nije u redu da bude isplaćena samo dnevnica! A dodatak za izvikivanje parola?

  5. Arčenje naših para.Pislovodstvo na sud i otkaz.Sindikat raspustiti.Ovo zabraniti.

  6. Ovaj slucaj, ali I najam auotbusa za docek Putina (oko 1.200) I miting SNS u Beogradu (oko 2.000), kao I isplata dnevnica za ucesnike tih skupova MORAJU biti predmet intersovanja MUP I DRI (veruje se da su JP I opstine sirom Srbije organizovale dolazak ljudi u Beograd). Ova pitanja MORAJU biti deo svakog zahteva koja predstavnici opozicije I gradjana postavljaju na mitinzima. U pitanju je nas novac, koji dajemo za poreze I komunalije!Ako nema odgovora, na sva ova pitanja treba dostaviti Misiji EU u Beogradu, pa da ih oni postave nasim vlastima. Nazalost, nema drugog nacina1

  7. Zakon je veoma jasan i precizan.Onaj koji ga je nekada pisao sada se buni jer mu ne odgovara.Gospodo vi ste male bebe,nesposobni,pokvareni a i neće vas narod,he,he,he,puknite od muke.

    1. Gde piše u zakonu da se mogu isplatiti dnevnice za odsustvo sa posla po ovom osnovu? Čl. 114 ZOR-a to ne predviđa.
      Na koji zakon vi mislite?

  8. A na fotografiji u prvom planu gradonačelnik, bivši DSS kadar, bivši zamenik, nekada otporaš… Tipična SNS bulumenta koju povezuju samo lični interesi.

      1. A Opozicija med i mleko
        Prodaju Transparente na ulicama duplo skuplje
        Ko hoce da igra Šah sa velemajstorom Obradovicem mora da plati
        Pocasno mesto drzanja Transparenta takodje košta
        Psovanje
        Guranje
        Provociranje
        Sve to se placa

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.