Državni milioni za finansiranje laži, mržnje i propagande vlasti

Sufinansiranje medijskih projekata od javnog značaja prvo usporila epidemija, a zatim "pogurali" izbori

Ostavite komentar


  1. „Državni milioni za finansiranje laži, mržnje i propagande“: hocete li time reci, da primate drzavna sredstva? Ko ubedljivo siri najvise lazi (npr. u clancima sa Tepic, Congradin itd.) je upravo DANAS. Sto se tice propagande: niste vise od licnog objavljivaca Djilasove propagande, a o temi mrznja: kako vas nazvati, dok promovisete Obradovica, dokazanog ksenofoba i nasilnika?
    I onda jos imate obraza (pogledajte u leksikonu sta to znaci) da tako pisete o drugima, dok sami vrsite najgoru cenzuru u Srpskim medijima.

      1. Sprečeni intelektualče, molim te nauči bar da prepišeš pseudonim ispravno, ako o samoj temi već ništa ne znaš da napišeš. Jadna Srbija sa takvim „opozicionarima“, a većina su baš takvi.

        1. Ne zamenjujte teze. Ne govorimo o listu „Danas“, nego o medijim koji se finansiraju od zajedničkih para. Naše pare se dodeljuju povezanim licima koja ništa drugo ne rade nego su glasnogovronici režima.

        2. E neka si mu reko, baš si ga sad zezno sveCki. Pozdravi nam Marijana, Žeksa i ostale napredne doktore.

        3. Au ,al smo mi potonuli kao društvo, DISZD je neka slepčina naprednjačka lažljiva… i opet mu Danas objavi komentar . Totalno smo propali. DISZD je dobar pokazatelj naprednjačkog načina- laž ,laž i samo laž a obraza bez. Užas.

    1. Rece i ostade ziv. Da li je moguce da poredis Danas i Informer? Zalutao si u svet pismenosti, mozda namerno, mozda slucajno. Ne mogu da verujem da ovo stvarno mislis. Pod uslovom da nisi bot….

  2. Neverovatno da televizija sa ubedljivo najgorim programom ima najvise novca !. Teske lopine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.