DS: Odluka Ružića da ignoriše struku ima smisla ukoliko poseduje diplomu Medicinskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Ne, ta odluka ima smisla ako je konsultovao pedagoge, decije psihologe i ostale strucnjake ministarstva, posto ako niste znali, rizici idenja h skolu su neprestani, od nezgoda do uobicajenjh zaraznih bolesti, i potrebno je vagati ih protiv koristi redovnog obrazovanja, o cemu ljudi epidemiolozi ne znaju ama bas nista.

  2. Kod nas se političari u sve razumeju. Danas ministar prosvete, juče ministar za rad…

  3. Co`ek praktikuje pravo na isti nacin kako ga praktikuje i predsednik Srbije. Zakon je ono sto on kaze.

  4. Ružić se za ovo pita, kao i svaki osnovac, ali to ga ne oslobađa odgovornosti, što po svaku cenu hoće da bude ministar.

  5. Pre 2, 3 godine je harao samo grip pa se raspust produžavao. Sada hara i grip i korona i kombinacija ta dva i raspust MORA da se produži.

    Zašto su deca, nastavnici, lekari stalno žrtve bahatih koji bi samo da se provode, bleje, kupuju, treniraju ? Zatvorite kafiće, teretane, kladionice. sportske hale i sale, tržne centre privremeno . Bahati će preživeti.

  6. Ružić mi nikad, kao i ostali iz SPS, nije bio simpatičan. Međutim, u poslednje vreme njegove odluke što se tiče rada škola su potpuno razumne, verovatno u meri u kojoj mu je dozvoljeno da se usprotivi struci. Pozdravljam njegovu odluku da nema odlaganja i da osnovci idu u školu normalno.

  7. Ako ima diplomu, to ne znači da zrači mudrošću! Nije pelcovan od pogrešnih odluka! Za primer navodim dr. Nestorovića koji potpuno sigurno ima diplomu, čak je i vrstan specijalista. A valja takve gluposti u vezi sa kovidom, da to nije normalno.

  8. Sandra, bravo. Potpuno je nebitno da li ti je neko simpatičan ili nije. Osim ako je reč o privatnom druženju. Za političara je bitno kakve odluke donosi.

  9. O kakvom produženju raspusta vi govorite? Znate li da deca u Vojvodini već idu u školu? Da li to možda neki opasniji virusi haraju užom Srbijom nego Vojvodinom? Dokle više razdvajanje? Ružić misli da je ovakav način školovanja uspešan. Profesori bolesni, deca na zimovanju, pola ih nije u školi. Veliki javašluk na štetu dece.

  10. Nadam se da kadrovi SPSa idu u istoriju. Ova odluka nije normalna, nadam se da ce ovaj covok uskoro odgovarati pred decom i roditeljima! Sram te bilo !!!

  11. Niko vas ništa ne pita, jer ovde ko ima bilo kakvu vlast ne odgovara građanima za svoje odluke, nego maloj grupi bogatih muljatora. Nebitno je da li je ministar ili predsednik. Pratite novac i naćićete onoga ko profitira od ove odluke. Zbog njega i njemu sličnih se ovakve odluke i donose.

Ostavite komentar


Društvo

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma 9

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma

Na trgu kneza Mihaila, kod spomenika u Gornjem Milanovcu u ponedeljak, 20. maja, u 17 časova biće potpisan sporazum o zajedničkom delovanju u Skupštini opštine kojim se strane potpisnice obavezuju da će glasati javno i zastupati politiku protivljenja istražnim aktivnostima, eksploataciji i preradi litijuma, bora i pratećih metala na teritoriji optšine Gornji Milanovac, saznaje portal N1 u Ekološkom udruženju Suvoborska greda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.