DSS: Uzurpirani pasaži u centru Novog Sada

Ostavite komentar


  1. bravo, uočili ste ozbiljan problem u gradu. znamo svi da organizovana grupa na vlasti neće reagovati – nema veze, doći će opet vreme građanske vlasti u NS

  2. Nadam se da vlasti nece dozvoliti da bilo koji pojedinac narusi autenticnost ovakvih prostora.

  3. Verujem da nadlezni nece dozvoliti da bilo ko kvari sliku gradskog jezgra Novog Sada.

  4. DSS je nekada imala lidera koji je ujedno bio i predsednik SRJ, a sada ta ista stranka gleda da li je neko stavio saksiju u pasaz ili nije! Katastrofa!

  5. To nije tačno mediji apsolutno sve izokrenu , pasaži se otvaraju i renoviraju da bi mogli da se koriste, i da budu sređeni.

  6. Ako se nesto renovira i vrse se radovi sasvim je normalno i odgovorno da u tom trenutku bude zatvoreno.Moje pitanje je gde zive predstavnici novosadskog DSS kad ne ynaju sta im se desava u gradu pa iylaye sa ovakvim laznim vestima.

  7. Neobavesteni ste kao vas bivsi predsednik … u nekim pasazima su radovi , nije ih niko uzurpirao , kakvi ste vi lokalni politicari kad ne znate sta vam se desava u gradu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.