Duliću tri i po godine, Drobnjaku godinu dana zatvora

Ostavite komentar


  1. Konačna ili punovažna presuda ukoliko se budu žalili može da bude samo veća.

  2. Bez zaplene imovine presuda je sramna, i ja bih odlžao toliko za te pare,

  3. Za kablove ne znam, ali za doprinos unistavanju Demokratske stranke, obezvredjivanje logike i ismevanje morala zasluzuje bar 3 i po hiljade godina. Ipak, ni priblizno koliko njegovi sefovi.

  4. A, da li je SBB dobio/radio, po UTU!?
    Ta firma je postavljala kablove, blago rečeno, " s““ brda, s““ dola", sa solitera na soliter, na stubove ED, što je zabranjeno i… Čudom sam se čudio takvom izvođenju, po principu, "kako mali Đokica …" Ne verujem da su slovenci radili bez UTU!? Izgleda, da se g. Dulić, nije "uklopio", pre će biti!?
    "Vojvođanski kadar", bez saradnika, bez podrške…!!!
    Pozdrav iz Banata!

  5. sto se tice presuide mislim da im dozivotno treba zabraniti da obavljaju bilo kakvu funkcuju u drzavnim organima.I tako svima koji zlopotrebljavaju svoj polozaj.

  6. Zao mi je kada vidim ovako mladu osobu, u najboljim godinama zivota, skolovanu, kako odlazi u zatvor. Da li je taj novac toliko vazan?

  7. Dragi botovi, onda ce ovi koji su danas vlast dobiti tristapedeset godina zbog Beogada na vodi, namestenih tendera, Savamale, tajnih ugovora i mnogo drugih stvari koje svakodnevno rade.

  8. Da li je to g-din Drobnjak koji je i danas direktor ili je to druga osoba, pa jedino je vazno da niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno, ili g-din Vucic pred kamerama vice na njega, da ce ga smeniti, umesto da kao visoko obrazovan covek moze lepo da razgovara sa njim u kancelariji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.