Dumanović: Dijana Hrkalović je moć crpela iz SNS-a

Odbrana bivše državne sekretarke MUP-a uložila žalbu na pritvor ističući da ona ne može da utiče na aktivne policajce

Ostavite komentar


  1. Ispada je najveći problem SNS. Blago nama onda. Biće da su problemi mnogo dublji. A post, tradicionalno, nikad ne krećemo od sebe onda krivimo druge.

  2. Od visoko pozicioniranih pojedinaca iz vrha SNS-a, koji rade iza ledja svom gazdi, a on im je nazalost sve moguce drzavne benefite dao.

  3. Jao jadan gazda, sve rade njemu iza ledja a on naivac ne zna ništa! Ovako su, sećam se pričali i za Josipa Broza, pa kasnije i za Slobu. Da li je moguće da još ima neko ko zaista veruje u to?!?!

Ostavite komentar


Društvo

Lekari u Beču operišu pomoću robota 10

Lekari u Beču operišu pomoću robota

Hirurzi klinike Floridsdorf u Beču dnevno obave po tri operacije uz pomoć Da Vinči robotskog hirurškog sistema, koji poseduje četiri ruke i postiže ogromnu preciznost prilikom rada, smanjujući postoperativne traumatske bolove i skraćujući period oporavka pacijenta, rekao je FoNetu hirurg Teodor Kapitanov.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.