Dušan Tadić nudi dres u humanitarnoj akciji za bebu 1Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije i prvotimac Ajaksa Dušan Tadić pridružio se humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za šestomesečnog Gavrila Đurđevića i za licitaciju ponudio svoj dres koji je nosio na utakmici holandskog prvenstva, objavila je danas fondacija Zajedno za život.

Cela Srbija je ustala i ujedinila se da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije.

Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čak dva i po miliona evra, i to je bio signal za sve dobre ljude Srbije da se okupe oko humanog cilja, navodi u saopštenju ta fondacija.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i kapiten Ajaksa Dušan Tadić, uključio se u akciju prikupljanja novca za malog Gavrila i donirao dres koji je nosio na utakmici holandskog prvenstva.

Dres je oglašen na internet sajtu za licitacije, a aukcija će trajati narednih pet dana, navodi Fondacija. Tadićev dres ponuđen je na aukciji posrestvom specijalizovanog sajta limundo, a link za učešće je : https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/LICNI-DRES- DUSANA-TADICA-IZ-AJAKSA-ZA-GAVRILA/100638349.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari