Dveri: Režimski stručnjak Predrag Kon najavljuje nove restriktivne mere

Ostavite komentar


  1. Ja se izvinjavam ove DVERI i dlje postohe,koji su ti,ko njima daje više na bilo kakvoj vaćnosti,oni su,hvala bogu,prošlost.

    1. Ne raduj se prerano boto, upravo ova politička i društvena anomalija ovolike dominacije jedne partije nosi u sebi propast. A čućeš ti još ne samo o Dverima.

    2. Bolje bi Vam bilo da se zapitate da li postoji krizni štab. Dozvolili su da Korona eskalira. Nigde u susednim zemljama nema ovoliko obolelih. Jedan čovek odlučuje da li ćemo živeti ili ne. Zbog njegove samoživosti i gladi za apsolutnom moći ugrožava živte naših najmilijih. To ne smemo oprostiti. Ako ćutimo na njegovu tiraniju, siromaštvo.. Ali da ćutimo i čekamo kada ćemo pomreti e to već nećemo!

  2. Prosli su izbori. Stekli su se uslovi za novo vanredno stanje. Moraju da se rasprodaju sve one maske i rukavice koje su uvezene.

  3. Ne valja ni ovo sada, ali Bogu hvala sto su Dveri sa raznoraznim nazovi demokratama, radikalima i zavetnicima, proslost Srbije.

    1. Ne valja ovo sada, ali Bogu hvala što će botovi sutra morati na tržište rada. Sportski pozdrav!

  4. Već sad treba sastaviti krivičnu prijavu i javno je objaviti za sve članove kriznog štaba. Doći će vreme kada će se to uzeti u postupak.

  5. Poljupci kod izborne pobede u štabu, kolo, grljenje i urlikanje i na kraju prepošteni Kon sa 65+ „drobi“ o merama…taman pomislim kraj, kad ono Dveri izađu iz davno zaboravljene fioke u špajzu i vrate me u stvarnost Srbije.., pa opet ugazih u go.no

  6. Bolje bi Vam bilo da se zapitate da li postoji krizni štab. Dozvolili su da Korona eskalira. Nigde u susednim zemljama nema ovoliko obolelih. Jedan čovek odlučuje da li ćemo živeti ili ne. Zbog njegove samoživosti i gladi za apsolutnom moći ugrožava živte naših najmilijih. To ne smemo oprostiti. Ako ćutimo na njegovu tiraniju, siromaštvo.. Ali da ćutimo i čekamo kada ćemo pomreti e to već nećemo!

  7. Sta je to „DVERI“. Nisam ih video na izborima. Znaci… 0 glasova.

  8. Da li smo mi svi toliko slepi, i toliki idioti da cutimo dok nam skacu po grbaci, svako po govnjivu motku i udri po tlaciteljima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.