Dveri: TV Pink je zreo za oduzimanje nacionalne frekvencije 1Foto: logo TV Pink

Pokred Dveri ocenio je danas da prikazivanje dokumentarnog filma „Meta porodica“ na televiziji Pink stavlja mete na čela novinara, opozicionih političara i svih koji misle drugačije od vlasti predsednika Srbije Aleksandra Vučiča.

„Da je Srbija pravna država ova televizija ne bi imala nacionalnu frekvenciju, a njen vlasnik (Željko Mitrović) bi odavno bio u zatvoru“, ocenio je u saopštenju potpredsednik pokreta Dveri Ivan Kostić.

On je ocenio da je taj dokumentarac napravljen „da pokaže zaveru protiv Vučića i njegove porodice koje u stvarnosti nigde nema i da stavi metu na čelo svima koji iole iskažu neslaganje sa vladajućim režimom“.

„Posebno je skandalozno i opasno crtanje mete na čelu predsednika Srpskog pokreta Dveri Boška Obradovića kada znamo da je posle jednog sličnog spota emitovanog takođe na TV Pink protiv Olivera Ivanovića, ovaj opozicioni političar ubijen pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima“, kazao je Kostić.

Naglasio je da je „vreme da u Srbiji počnu da se sprovode zakoni“, a da minimum od koga će se početi „mora biti oduzimanje nacionalne frekvencije TV Pink-u“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari