DW: Fronteks stiže u Srbiju?

Ostavite komentar


  1. Bravo Vucicu! … Posto ti je Brisel izasao u susret i stao na stranu Srbije i pomogao joj u pregovorima sa Siptarima, ti ces im sada za desetak miliona eura vratiti uslugu i iznajmiti Srbiju za azilantski konclogor?! Nema sta taj Fronteks da trazi u Srbiji. Eto im Hrvatska i Grcka, pa neka ih ‘stite’….. Problem je sa ‘uklanjanjem otpada’, … i tu je Aca opet nasao svoju ulogu ‘evropskog djubretara’, jer ni Hrvati ni Grci nece ‘ljudsku deponiju’ na svojoj teritoriji?

  2. jesmo li mi drzava ili protektorat eu. zamislite eu ce cuvati granice srbije, pa nesto ludje nisam cuo. koja zemlja ne cuva svoje granice nije drzava. hocemo li mi cuvati nemacke granice. ali sta vredi govoriti prodaja drzave je u toku. ovi jadnici koji je vode ne znaju nista osim pljackanja za svoj dzep bas kao i zuti.

  3. A koje su to granice Srbije na koje treba da budu rasporedjeni…One prema kosovu ili neke druge…i zasto im smeta da placaju porez i budu krivicni gonjeni…Hoce li to da vazi i za nasu granicnu policiju i oni su nekakvi granicari

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.