Dža ili bu: Cenzura u Srbiji nikad jača

I pored zabrane koncerta u GKC Užice, bend Dža ili bu nastupio u užičkom klubu KA-3

Ostavite komentar


  1. Lepo sam već jednom rekla: muzičari neka sviraju, pevači neka pevaju, sportisti nek trče za loptom, glumci neka glume, sudije nek sude a političari da budu političari.
    Zašto mešati babe i žabe?!?
    – Svima bi bilo neopisivo bolje.

  2. Odrzali su koncert, rekli su svoje i izlozoli su sebe i svoje porodice riziku. Pre toga nisu mogli raditi svoj posao i zaradjivati za zivot. Ne, to nije nikako u redu, to je odvratno. Koliko nas cuti svakodnevno da ne bi izgubili posao iako kljucha u glavi. Da budem iskren vise mi nije svejedno ni komentar ostaviti.
    Radim u malom mestu u drzavnoj firmi, nekoliko puta mi je jasno receno za koga imam glasati ili bezi kuci mali. Sada cutim i glava dole, ali jednog dana za tim istim ljudima (koji ce i dalje ziveti i raditi sa nama), pljuvace se na ulici u najboljem slucaju.

  3. Imam utisak da ova rok grupa na kontu naslova pesme i ociglednom idejom da to povezu sa politikom, zeli da puni dvorane i poveca posetu na koncertima. A o kvalitetu njihovog izvodjenja niko ne diskutuje, a to bi trebalo da bude primarno?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.