Ejdus: Postoji opasnost da ostanemo na pogrešnoj strani nove gvozdene zavese

Ostavite komentar


  1. Jedan deo ove priče je naivan. O kom jedinstvu u pridruživanju i EU politici priča kada vidimo ponašanje Hrvatske a posebno Mađarske. Mađarska je trojanski konj Rusije u EU. Njena demokratija je krajnje upitna. Šta joj EU može, ništa. Koristi benefite EU a zauzvrat radi šta joj se hoće? Ako se i okrenemo EU to će biti neiskreno i po uzoru na Mađarsku. Ima još zemalja kojima Rusija manipuliše, da ne nabrajam, tako da nisu stvari jasne i neizvesno je kako će se dalje odvijati.

  2. Na pogrešnoj strani istorije su oni koji gvozdene zavese spuštaju, a ne oni koji u tome ne učestvuju.

  3. Колико знам ниједан пут не воду у ЕУ. То је још давно саопштено премијеру Ђинђићу.
    Неки , и после 22 године машу истом шаргарепицом. Хипокризија!

Ostavite komentar


Društvo

Pašić (SSP): Puka sreća da u sudaru dva voza nije bilo ljudskih žrtava 10

Pašić (SSP): Puka sreća da u sudaru dva voza nije bilo ljudskih žrtava

Poslanica Stranke slobode i pravde Tatjana Pašić izjavila je danas da je Vračarski tunel napravljen samo za putnički prevoz i nema instalacije sa protiveksplozivnom zaštitom, niti dodatnu procenu rizika od požara i eksplozije, pa je puka sreća da u sudaru dva voza nije bilo ljudskih žrtava, odnosno da se teretni voz nije zapalio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.