Ekipa Danasa sa nezadovoljnim sugrađanima o rekonstrukciji Trga republike

U iščekivanju gondole i metroa u Beogradu "peške u 21. vek"

Ostavite komentar


  1. Ljudi putuju po celom svetu i dive se znamenitostima tih gradova kako su sređena osvetljena doterana,tako je i sa nasim Beogradom da postanemo podjednako lep grad kao i evropski,zato mora da se sređuje

    1. Razrovan trg je lep? Kič pevajuće-svetleća kineska fontana takođe? Vašarska novogodišnja rasveta od oktobra do aprila? Sečenje drveća radi gondole koja nikome ne treba? Blokada saobraćaja u centru grada? U kojoj još evropskoj ili svetskoj metropoli to ima? Hajde prosvetli me molim te.

    2. Zato su zatvorili zeleznicku stanicu i unistili prevoz u gradu.
      Doista mislim da Somalija ima bolju infrastukturu, jer na planeti postoji samo jedna zemlja u kojoj ne radi zeleznica: srbija

    3. Znaš li ti boze pod kodnim oznakom ‘zoran264’ otkad je Trg Republike raskopan?? Pa da mumije traže, dosad bi ih već pronašli..

  2. Verovatno ste imali veliki posao da pozovete sve pristalice opozicije da bi sa njima obavili razgovore o nekom nezadovoljstvu sugrađana.

  3. Ko o čemu baba o uštipcima, ovi nemaju šta drugo pa izmišljaju, imali su prilike da kažu nešto i nisu ništa rekli kad su bili na vlasti

    1. Šta izmišljaju, ono što vide svojim očima? Kao što Vesić reče zimus kad je ljudima po snegu trebalo po 2-3 sata da dođu sa posla ‘Te slike su lažne, to nije istina, gužve nema’. Ne verujte svojim očima, verujte Vesiću! (P.S. i Vesić je bio član te nekadašnje vlasti koju non-stop uzimate u usta ;))

  4. Sava mala je bila štih proba i pošto im je prošla uspešno, sada je na delu javno uništavanje Beograda i svih njegovih tekovina – od arhitekonskih do istorijskih.Sve smo „progutali“: i zatvaranje železničke stanice, otimanje hotela „Bristol“, otimanje i preimenovanje najznamenitijih zdanja (SEĆATE LI SE npr. „DOMA SINDIKATA“ – KAKO GA KRSTIŠE?!), kopanja i rovarenja ulica i trgova..
    Ne bude li se to zaustavilo, za 20 godina NEĆE BITI BEOGRADA!!!

  5. Kukate kad se gradi, kukate kad se ne gradi, kukate kako je sve staro i zapusteno, kukate kad se sve renonvira, pa sta hocete… tesko je narodu ugoditi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.