Eko centar Palić: Panel diskusija „Manifestacioni turizam i audio - vizuelna industrija u Vojvodini“ 1Eko centar Palić, foto: park-palic.rs

U sklopu programa Festivala evropskog filma Palić, u četvrtak, 21. jula, u Eko – centru Palić, biće održana panel diskusiji u organizaciji Privredne komore Vojvodine, Sekcija za kreativne industrije, pod nazivom „Manifestacioni turizam i audio – vizuelna industrija u Vojvodini“.

Panel diskusija počinje u 15 časova.

Učesnici će diskutovati o sinergiji manifestacionog turizma i kreativnih industrija u promociji turističke destinacije, kao i o izazovima sa kojima se suočava audio – vizuelna industrija i značaju ove grane za privlačenje stranih ulaganja i promociju Srbije.

Takođe, fokus diskusije biće i na mapiranju resursa i potencijala ove dve značajne grane i na međusektorskoj saradnji u ovim oblastima.

Diskusija se organizuje sa ciljem promocije kreativne industrije kao najperspektivnije i najbrže rastuće privredne grane kako u Srbiji tako i u Evropi, ali i kao vid podrške zaposlenima u ovoj oblasti.

Na panelu će govoriti Miroslav Mogorović, filmski producent, Ilija Tatić, izvršni producent Festivala evropskog filma Palić, Saša Milivojević, izvršni direktor Šekspir festivala, Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, a moderator panela je Nataša Mihailović, urednica emisije ,,Šta radite, bre“ Radio-televizije Srbije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari