Eksplodirao auto na Novom Beogradu, preminuo povređeni Strahinja Stojanović (FOTO)

Ostavite komentar


    1. Наша полиција је увиђавна. Не спречавају криминал него излазе на увиђај.

      1. Posto prethodno obave prljav posao po p.s. I direktivi bia za Odred smrti.
        U nasoj zemlji su institucije pobrkale loncice pa umesto da proganjaju i procesuiraju ONE UKLANJAJU I SERVISIRAJU. Za Milove Crnogorce.

  1. Ministre policijski, upravo slusam dnevnik u kome tvrdis da je u poredjenju sa 2008. godinom snanjeno zlocinacke aktivnosti I da policija I ceo sistem zemlje radi. Ono lomljenje ruku u Novom Sadu u centru je cista omaska poslusnih mafijasa. A ova podmetnuta bomba je samo mali omaz devedesetim, tako li je ministre?

  2. „Eksplodirao auto. “ !!!??? Eksplodirao auto ili eksploziv u njemu? Auto sam bas da eksplodira jos nisam cuo. Da se zapali ajde, ajde ali da pukne k’o bomba…

  3. Niste pročitali izjavu Dr Nebojše S. u susednoj rubrici o mnogo većoj efikasnosti policije nego u vreme Koštunice i Tadića?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.