EP usvojio rezoluciju o Srbiji: „Na tapetu“ ljudska prava, Linglong i Rio Tinto

Ostavite komentar


  1. Nista neobicno da sad osude i Vucic i Vulin sa tetkom..kao da se ovo odvija u Meksiku a ne usred Vojvodine..

  2. To je u redu,samo je glupo da se odnosi samo na Srbiju,logičnije je da budu obuhvaćene sve zemlje gde se to dešava,a mnogo je primera u zemljama EU gde su naši gradjani isto doziveli,što je opšte poznato.

  3. Gospodine Mladenovicu da li ste procitali ono sto ste napisali? Ili, da li ste GLEDALI sta Kinezi rade Vijetnamcima. Kako vi botovi mozete da postanete toliko zli, ja zbilja ne razumem.

  4. U fabrikama , koje otvara zapad u Aziji i Africi , rade deca za deset dolara nedeljno. To je sve o. k.

  5. Kršenje ljudskih prava? Oni se brinu za naša ljudska prava? Ovo je cirkus. Oni su u poslednje dve godine u Svetu uništili ljudska prava.

  6. Žalosno kako se.evropski parlamentarci brinu za one kojje su gađali bombama sa osiromašenim uranijumom
    Ne pomenuste krvave glave demonstranata u Parizu.. Ni jednom rečju o ponašanju vas prema migrantima na granici Poljske , prema ljudima koji su pobegli od vaših bombi . Kakav je to aršin parlamentarci ? Ko ce više da vam poveruje.

  7. Toliko doktora nauka ,inžinjera,ekonomista,najboljih pravnika ,doktora ,vrsnog stručnog kadra za koje primaju ogromne plate da se ne nađe jeda dva stručnjaka doktora da povede jedno preduzeće iz krize nego to daju za neku malu rentu strancima koji su obični stručnjaci bez naziva Doktor.
    Jadno da jasnije ne može.

  8. EP je u rezoluciji potpuno u pravu. Dobro su upoznati da problemima u funkcionisanju drzave Srbije. Nadamo se da ce to uticati na politicku elitu da se ozbiljno vrate demokratskim nacelima i vrednostima I rade kako od njih ocekuju gradjani Srbije i nadlezne institucije EU

  9. Srbija ne zaboravlja ko ih je bombardovao a ko pomagao. Za organizaciju gde se sve odluke donose od vojnog industriskog sektora , farmaceutickog lobija, gde su javna medija pod potpunom vladinom kontrolom EU bolje da iskoreni korupciju u svojim redovima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.