Epidemiolog Radovanović: Žarišta korona virusa u vlasništvu kriminalaca i političara

Ostavite komentar


  1. Zato Vučić i zabranjuje tzv Kriznom štabu da propiše strožije mere zaštite. Draža mu je zarada od građana…

    1. Čista računica. Što veći broj penzionera umre, manja su troškovi iz budžeta, a što više stanovnika umre, „veći“ je BDP po preživelom stanovniku,
      što je naravno Vučićev „uspeh“
      Jedion PIO mesečni bilteni pokazuju da se u odnosu na decembar 2019 broj penzionera u avgustu 2020 smanjio za ~13000 penzionera

  2. Gospodine Radovanoviću, da li ćete se već jednom opredeliti šta ste, da li ste političar ili epidemiolog? Kada se uvodilo vanredno stanje i policijski čas Vi ste bili protiv toga, a sada tražitr to isto za šta ste govorili da je štetno za građane Srbije. Vama je izgleda bitno da se bavite politikanstvom i da sve što kažete bude protiv onoga što držva Srbija preduzima, pa i kada uvodi vanredno stanje i kada ga ne uvodi. Recite već jednom da li je novac presudno uticao da ne budete uz doktore koji danonoćno vode borbu protiv kovida.

    1. Bio je protiv policisjkog časa koji se uvodio kad NIJE TREBALO jer smo imali manje od 200 zaraženih na dan.
      A sada, kada imamo preko 2000 zaraženih na dan, NE uvodimo policijski čas! Kako to? Da li to znači da onda nije ni trebalo?
      Je li ti jasno da tu nešto debelo nije u redu, ili treba da ti se crta?!!

    2. Čivijašu, ne iskrivljuj istinu koju si mogao videti uživo na N1 . Profesor Radovanović je u poodmaklom dobu i u penziji je odavno. Znanje i moral ga i dalje izvanredno služe, i zbog toga nije bio po volji onima koji su određivali spikere za rad u kriznom štabu. Profesor Radovanović je javno u emisiji ,,Utisak nedelje“ tražio od svog studenta Dr Predraga Kona, samo istinu. Jer se prave epidemiološke mere ne mogu donositi na osnovu friziranog broja obolelih zarad nečije političke i materijalne koristi. Poštene vlade donose strožije mere tek sada kada se broj dnevno zaraženih meri hiljadama, a ne samo da bi se zatvorenom narodu ispirao mozak po ceo dan pred izbore, kada je bilo deset puta manje dnevno obolelih.

  3. Svaka čast prof…Bravo…. kriminalci su zaposeli gradsku upravu Beograd i zarazili zaposlene sa ciljem konacne likvidacije. Zato OTPOR. Do pobede.

  4. Bas tako profesore Radovanovicu, epicentri zaraze ( svakakve zaraze ) jesu upravo tzv „klubovi“ i splavovi u vlasnistvu mafijaskih klanova koji su pak u sprezi sa mafijokratijom na vlasti koju predvode braca Vucic & Co. Nasa je nesreca sto sve to dobro znamo a jos uvek nista organizovano ne preduzimamo. Da li su Srbi postali kolektivno kukavice ili smo to oduvek bili a samo smo se kobajagi ( kroz narodne junacke spevove ) prikrivali ili je sve ono sto vredi u ovoj razvaljenoj drzavi vec otislo u beli svet a ovde su ostali samo poltroni, lezilebovici, kukavice i svakakvi sljam a ponajvise ovaj sljam na vlasti koji predvodi naprdna kukavica i njihov „firer“ AVdolf Vucic. Ovde se ne zna ko je ko, da li je vlast mafija ili je na vlasti mafija u svakom slucaju zivimo zivot nedostojan coveka u okupiranoj i razvaljenoj drzavi a koja se zove Srbija a koja bi trebalo da se zove „Balkanska Kolumbija“.

    1. Na rečima bi ti pozavideo i prezimenjak Nikolaj. Bravo.

  5. Vucicu i njegovim su gradjani bitni samo kao radni robovi ,sa pelenama.
    Jedan ode drugi dodje.
    Slobodan protok ljudi i robe?
    Zato je usvojeno i potpisano.
    Misli se dalekosezno !

  6. Gospodo, urazumite se već jednom, ujediniti se a nemojte da se blatite preko medija. Uvedite strožije mere i sačuvajte narod. Pre svega, zatvorite noću ugostitelj se objekte, zabraniti sve skupove. Ali od preporuka nema ništa, već sve uvedite kao obavezu sankcionišite svakog ko ne poštuje. Maske bi morale biti obavezne i napolju, ali ne ispo brade, razdaljina takođe. Ako treba, uskladite sve sa zakonom, da bi sačuvali svoj narod. Kontrolu poštovanja mera, osim sanitarnih inspektora, treba da kontroliše i komunalna policija, i policija a ako to nije dovoljno, da im se pridruži i vojska. Posle takve akcije, korona će prestati, a ovako neće nikad.

    1. Lepo ste vi to smislili mora da imate puno para … kako cemo mi ostali da prezivimo ako se sve zatvori??? Lako je sa zlatom i lovom pisati gluposti.

  7. Profesore sta god uradite i da nista ne uradite svejedno ce se zaravniti u ciklusu od 88 dana takav je virus prosto. I penzija ima svojih cari ne dirajte u osinje gnezdo umeju biti nezgodni kad zatreba vec smo videli.

  8. Po naslovu bi slobodno ali ne i netacno mogli zakljuciti da bi se u slucaju privremenog „katancenja“ mnogobrojnih „srpskih hramova kulture“ mafija i polit-mafija pokrljali medjusobno sto bi izazvalo neslucene izlive zalosti apsolutne vecine stanovnistva. Na dalje paket mera bi trebalo da aadrzi ponistenje skolske godine od osnovne skole do fakulteta sto bi izazvalo znacajan pad edukacije ove vrlo prosvecene nacije. Ipak da mi tu nista ne diramo, da sacekamo da prodje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.