Epidemiolog: Slave treba organizovati, svaki domaćin da stvori bezbedne uslove

Ostavite komentar


  1. I … koji je zaključak ? Možemo pozvati goste ali ih opremiti maskama, alkoholom /rakija i vino se podrazumevaju/ , dezinfikovati pripremljenu hranu , obezbediti bezbednu distancu u prečniku od 1,5m a ako dodje kontrola i nju ugostiti ili ne ? U stvari , i njih treba ugostiti na terasi ili u hodniku jer je svaki gost dobrodošao !
    Svakom gostu izmeriti temperaturu kao i popu pre blagosiljanja slave, domaćina , njegove porodice i gostiju i sečenja slavskog kolača !
    Ili , pak, organizovati slavu na otvorenom prostoru , stadionu, bioskopskoj sali , etc.etc…
    Valja nam slušati šta kaže „struka“ ili im ne verovati … kao i do dana današnjeg ? Blago onima koji ne slave krsnu slavu , oprosti mi Bože, oni neće biti „krivi“ za 10-i „draft“ PIK Corone !
    Vernici će zato biti krivi a i gosti koji nam stižu iz inostranstva !
    Uuuuuuh …

    1. BOG ce ti oprostiti ako slavis slavu u krugu uze porodice.
      Virus ti nece oprostiti ako pozoves goste.

      1. @S.Marković : Hvala, brate tako sam i mislio postupiti .
        „Malo“ sam karikirao , zbog „struke“ i njihovih uputstava … ali zaboravio sam da spomenem izbore – tamo bi bilo „najsigurnije“ !

  2. Možda ja ne razumem nešto, ali zaista ne vidim kako je u realnosti moguće organizovati proslavu u kućnim ali i kafanskim prostorijama a da to bude bezbedno.

    1. Nije moguce, upravo se o tome i radi, idu velike slave pa da raja bude zadovoljna, da se porazboljeva ali je eto imala slavu.
      Pa ce da bude Slava im.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.