EPS protiv građana: Kad imaš makaze ni sud ti nije potreban

Ostavite komentar


  1. Ne priznaju gradjevinsku dozvolu, kazu stara je. Gurnuli me u legalizaciju, a sve sam im platio i dug i redovnu potrosnju godinama. Dete mi je bilo u gacama kad su skinuli brojilo. Oni plate od 100000 dinara a nama kradja struje od milion. Sta cu platio sam a sada kako do prikljucka

  2. Ljudi, kupujte solarne panele i sami pravite struju. Mnogo je jeftinije nego placati milione EPS-u.

  3. Meni su 2014. godine iskljucili struju zbog „pokidanih plombi“. Od tada se sudim sa ED u Nisu. Morala sam da izadjem iz stana sa porodicom, ali sam resila da se borim. Dobila sam prvostepenu presudu u moju korist, da bi se posle zalbe i sest godina maltretiranja, sud oglasio nenadleznim i uputio nas na upravni postupak. Nasu zalbu ne moze da prosledi ED vise od cetiri meseca, iako mu je rok 8 dana.
    Ovo je namerno mucenje postenih ljudi, koji nece dobrovoljno da budu lopovi.

  4. Moje komšije su romi,muslimanske veroispovesti,u nekim romskim udruženjima su,brojilo im je skinuto odavno,prikačeni su samo na žice,distribucija to vidi ali toleriše,strah svih nas je od mogućeg požara u ormanu ,oni koji rade na edb poslovima imaju duple aršine,nismo svi isti pod kapom nebeskom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.