U Beogradu serija dojava o bombama: Evakuisana tri tržna centra, dojave u studentskim domovima lažne 1Foto: Danas/Nina Čolić

U tri tržna centra u Beogradu danas su stigle dojave o postavljenim bombama, nakon čega su posetioci evakuisani, a takvu dojavu dobilo je i više studentskih domova na teritoriji Beograda.

Naime, bomba je prijavljena u šoping centru Ada Mall, BIG Rakovica, kao i Beo Shopping centar, piše portal Nova.rs. Svi zaposleni i posetioci su evakuisani.

Kako je agenciji Beta rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova, u šoping centru Ada mol je završen kontradiverzioni pregled i utvrđeno je da je prijava o postavljenoj bombi bila lažna.

Završen je i kontradiverzioni pregled u studentskom domu, a ekipe MUP-a su još na terenu u tržnim centrima BIG u Rakovici i Beo šoping centru u Ulici Vojislava Ilića, gde se istražuju navodi da su u njima postavljene eksplozivne naprave.

Nakon dojave da su u studentskim domovima „Studentski grad“, „4. april“, „Slobodan Penezić“ i „Vera Blagojević“ u Beogradu postavljene bombe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su izašli na teren i nakon detaljne provere kontradiverzionih ekipa, utvrđeno je da su dojave o postavljenim bombama bile lažne, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari