Evropska komisija: Žalimo što je građanima Srbije smanjen pristup slobodnim medijima

Ostavite komentar


  1. Ko ih ne zna skupo bi ih platio. Ukinu N1, puste javnost da malo talasa, pa onda puste N1. Predstavljajući sve to kao još jedan uspeh demokratije. Uspeh bez imalo napora, dobra fora.

    1. Naprotiv, oni su te male operatere, tipa Kopernikus, i kupili državnim parama da bi ukinuli N1 koji se na njima emitovao.

  2. Pa ako žalite, zašto ne zveknete Vučića po tintari, možda bi se osvestio? Ne samo rečima nego i delima- npr. zabranite njemu i negovim satrapima putovanja u demokratski svet, proterajte mu ambasadore iz vodećih zemalja EU, ukinite kredite koje mu dajete i šakom i kapom a narod, uglavnom od njih nema ništa jer sve infrastruturne projekte grade stranci a ne naši ljudi, zamrznite mu sve opljačkane srpske pare koje je deponovao negde po svetu na svoje račune i zaledite dalje pregovore o pristupu EU. Ko zna možda bi ga to opametilo -ako čovek diktatorskog karaktera ko njegov, to uopšte može!

  3. Hvala Vam što žalite na medijskom mraku Vučićeve politike u Srbiji .
    Vi žalite ,ali mi građani SRBIJE zbog tog mraka patimo, obespravljeni, ugroženi u državi u kojoj nema vlaadvine parva, funkcionisanje institucija parva, samo Vučićev ne znalački kabadahijski sistem as dobro naoružanom vojskom i policijom protiv svojih građana, Vučićevog naj jačeg neprijatelja, koji nema nameru da ćuti, koji ne odustaje sve dok ga zauvek ne s k l o n i

    1. Nije njega birala EU nego narod u Srbiji,drugi put razmislite dobro koga cete birati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.