Fabrici: EU će i dalje izdvajati resurse za podršku reformi u sektoru vladavine prava

Ostavite komentar


  1. Nekada imam utisak da se gdin Fabrici nalazi u nekoj drugoj državi i da je pogrešno razumeo da se radi o Srbiji. Možda se nalazi u susednoj Rumuniji a da i sam toga nije svestan.

  2. Zasto se gopsodin Fabrici ne zainteresuje po pitanju vladavine prava u Hrvatskoj u odnosu na Srbe , neka pita gospodina Lintu gde se krse, on ce znati da mu kaze .

  3. Dobronamerno upozoravam Delegaciju Evropske unije u Srbiji i lično Sem Fabricija da kraće trajanje (sudskih) procesa uopšte ne vodi ka poboljšanoj pravnoj sigurnosti građana Srbije. Morao bi da se više informiše, recimo na osnovu konkretnih procesa da bi se i sam uverio šta se dešava u srpskom pravosuđu gde je korupcija skoro pa 100-procentna, bez ikakve sumnje. Mogli ste da napravite anonimnu anketu na konferenciji gde bi verujem barem neko od 200 učesnika otkrio sistem korumpiranih sudija, tužilaca i advokata. Novac evropskih poreskih obveznika razbacujete bez ikakvog realnog plana i uvida u stvarne efekte, ne znam da li ikome odgovarate zbog toga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.