Fabrika vode u Zrenjaninu: Ugovor nije raskinut, Vodovod da plati dug ili sledi sudski postupak

Ostavite komentar


  1. Klupko je konačno počelo da se odmotava. Bahati gradski moćnici, uz blagonaklonu pomoć svemoćnijih moćnika, su umislili da je ceo Banat njihov i da mogu da rade šta hoće. E, dosta je bilo. JKP Vodovod i analizacija je potrošio milijarde naših novaca i jedan petogodišnji samodoprinos i ništa nisu uradili. Gradom vlada vodena, građevinska, automafija i kojekakve spodobe. Novac trpaju u svoje džepove, kineskoj gumari su dali 450 miliona za vodovod, a građani – žedni. Nameračili se da otmu Fabriku vode za sitne pare, ali im to neće dati Italijani koji će preko međunarodnog suda sve papreno naplatiti. To će, naravno, keširati građani koji tehničku vodu plaćaju kao najbolju česmovaču. Za 17 godina nam nisu dovezli ni jednu cisternu iole čiste vode. Ali zato ima para za Dane piva u čast najstarije Fabrike piva koju su svesno prodali u staro gvožđe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.