Fahrudin Kladničanin: U svakoj novopazarskoj kući događaju se protesti

Ostavite komentar


  1. I ovaj lik kao dr Djerlek hvali drzavu Srbiju da je najvise pomogla zdravstvenom centru i ovom narodu a ne kaze istinu da je najvise pomoci stiglo iz sandzacke dijaspore sirom Evrope i sveta, Turske, BiH i od samih Sandzackih privrednika, sportista …., hvala drzavi Srbiji ali mora to mnogo bolje i mnogo vise, ipak su Bosnjaci Sandzaka pomogli sami sebi najvise !

    1. Prijatelju neću da politizujem niti da nacionalizujem,protiv sam ove vlasti i nije dobro kako ovo rade u vezi korone i objavi podataka, ali treba malo staviti prst na čelo i biti realan.Kako su se ponašali gradjani za vreme prvog talasa u pazaru i koliko ih je dolazilo u kraljevo na provod početkom drugog talasa.za moj uskrs bio je policijski čas,vi ste slobodno isli u džamije za bajram,zamisli da vam je to bilo uskraćeno, brijao bih ceo region i evropa o ugrožavanju prava manjina.Svakog stiže karma čuvaj se i bog će te čuvati pozdrav za sve gradjane Srbije i da istrajemo svi složno u ovoj pošasti

  2. Zdravstveni sistem u Novon Pazaru pred pucanjem !!! Ali zašto , pa imate dva univerziteta ,decenijama unazad svršeni osnovci u 95% slučajeva imaju 100% osvojenih bodova na prijemnom za srednju školu, medicinska škola decenijama nije upisala učenika sa manje od 100 bodova , svi lokalni lideri (Ugljanin Zukorlić Ljajić ) su uvek manje više uz vlast. Nema toga što ste tražili a da niste dobili od školske uprave do zavoda za javno zdravlje i konačno Zukorlić najavio klinički centar..Izgleda da kao i u ostatku Srbije nije dovoljno napuniti glasačku kutiju .

  3. Samo Kladnicaninu da si rekao da je Dijagnosticki centar cijim slikama je mahao predsednik na RTS-u do adnjeg dinara napravljen parama UAE, a da su ginekolosko odeljenje napravili Turci. Zasto doktor u Utisku nedelje to sme da kaze a ti ovde ne.

  4. korekttno rečeno. zdravstvo u Novom Pazaru je u žestkom propadanju, evo već godinama i niko se ozbiljan time ne bavi, niti bilo koga to zanima u gradu. Stranke i nesposobni pojedinci su nam uništili ceo sistem. ali ovo je tačno svi su u pazaru nezadovoljni!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.