Fašisti nisu većina, ali uživaju podršku vrha vlasti (FOTO)

Održan antifašistički miting u centru Novog Sada

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno da neko na istom tranparentu precrta kukasti krst i istakne neprecrtanu komunističku zvezdu petokraku. Ne zna se koje je veće zlo. To je isto kao da se neko protivi upotrebi kokaina, a ujedno promoviše korišćenje marihuane ili heriona. Apsurdno.

    1. Ne znam da li si ikada bio u školi i učio istoriju, ali ti koju su nosili petokraku su zaslužni za oslobođenje Srbije od fašista. Mnogo su izgubili živote u toj borbi da bi ih takvi kao ti poredili sa onima protiv kojih su se borili i zadužili nas barem da ih pamtimo kako dolikuje.

      1. Mene su učili u školi da su nas oslobodili rodoljubi, borci za slobodu, naši dedovi koji zaslužuju svaku pohvalu i divljenje- a ne komunisti. Ni u ratu se oni nisu isticali.

        1. Gde si ti isao u skolu,nemoj da lupas. Srbiju je oslobodila PETOKRAKA. Partizani zajedno sa Rusima koji nose petokrake oslobodili su Srbiju,a saveznici Amerikanci i Englazi su oslibadjali Srbiju TEPIH BOMBARDOVANJEM LESKOVCA,BEOGRADA I OSTALIH GRADOVA AKO SU FASISTI POBEGLI IZ GRADOVA. ONI SU ZELELI DA STO VISE POBIJU SRBE, VISE POGINULO SRBA OD SAVEZNIKA NEGO OD FASISTA (KOLATERALNA STETA)

      2. Te informacije koje si dobio u brozovoj školi treba da primaš sa rezervom. Vi što ste protiv jednog totalitarizma a ujedno podržavate drugu totalitarizam, ne znam kako mislite u Evropu. Pre nekoliko godina evropsko parlament je izglasao da su komunizam i fašizam podjednaka zla, i da je zabranjeno isticati simbole istih.

  2. Nema sta da primetim na zahteve protestanata nego da ih podrzim. No, ko jos fotografise skupove telefonom (redmi note 9) i te snimke kaci na web portale? Dotle je doslo novinarstvo u Srbistanu?

  3. Овај плакат што носе, јели написан у Загребу.Ови што протестују да ли знају да пишу ћирилицу.

    1. Majstore, u Srbiji se podjednako uvažavaju i ćirilica i latinica. To što tebi izbor pisma koje neko koristi samo govori o tvojim prioritetima.

      1. CIRILICA je zvanicno pismo u Srbiji svidjalo se to tebi ili ne. Zive SRBI u Hrvatskoj pa Hrvati nepriznaju cirilicu nego ko napise cirilicom dozivi LINC I NAPADE OD HRVATA.

  4. Antifašistički miting Crveno pa podvučeno Žutim.I Crveno i Žuto je mnogo zla nanelo Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.