FAZ: Beograd zaboravio na zaklinjanja da neće podizati ograde protiv migranata

Ostavite komentar


  1. Pih, jaka stvar. Kad je Vučić održao neko obećanje? Toga ni najverniji podanici ne mogu da se sete a da ne slažu.

  2. Gospodo/đe/đice novinari/ke, dogovorite se već jednom šta ćete da kritikovati. Kada g. Vučić ne sluša upusrtva i naredbe EU, ne valja, Kada ih sluša (žicu su naredili da postavi Srbija prema BJR Makedoniji baš ta EU), opet ne valja. Šta je Vaš cilj, sve što uradi g. Vučić ne valja. Dosta više ovakvog nakaradnog pisanja.

    1. Pet godina je od te izjave, gospodo! Šta je svet uradio da reši krizu? Ništa vi ne razumete!

  3. Treba da lete iz Srbije i migranti i oni koji ih prizivaju. Ili da plate krv predaka palih za ovu zemlju. Ali to je jako skupo, imajući u vidu ekonomsku štetu koju su pretrpele porodice u Srbiji usled gubitka članova, a koja još nije naplaćena. Gnev i bes su opasni, ne dolivajte ulje na vatru da ne bi gnev prešao u eksplozivni bes. A sve ide u tom pravcu. Srbija je velika tajna…. ili se ipak smatra da će Srbija i ovaj put ćutati i trpeti? Neće, budite sigurni u to. Amin

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.