„Fristajler“ sve više tone: Na šetalištu ispred ulaza maskirane muške osobe

Ostavite komentar


  1. Država hajdučija. Maskirane muske osobe? A da se sakupe Beogradzani u malo većem broju i najure te bitange.
    Te splavove pod hitno skloniti sa okupiranih beogradskih obala.

  2. Sve institucije su u ovoj zemlji zatajile. Nema ko da nas stiti od bahatih kriminalaca. Koce placati urusen beton i izvlacenje splava? Hoce li to ici od poreskih obaveznika?

  3. Maskirane osobe, visoki funkcioneri SNS-a. Policija u službi naroda. EU je licemerna što nas ne prima u svoju zajednicu. Kosovo je Srbija, željna ovakvih patriota pod maskama. Pad BDP-a zbog potonuća ovog ekonomskog giganta. Srbija na kolenima.

  4. Ovo je jak udar na turisticke kapacitete Beograda, pa se nadam da ce drzava priskociti u pomoc ovoj privrednoj grani.Samo da vlasnici splavova ne radikalizuju proteste…

  5. Maskirane osobe stoje ispred!Ograđen javni prostor! Policija REKLA da to NE SMEJU da rade!…Ovaj, kakva je ovo scenario, molim vas?

  6. Da su to nadležni kontrolisali i upozoravali na to pre praznika, verovatno bi sve i bilo drukčije. Policija je sada, kada je sve gotovo, apsolutno nepotrebna

  7. Nadam se da je policija kulturno rekla maskiranim „muškarcima“ da ne smeju to da rade i da im oni nisu zamerli. Poslednje što ovoj zemlji treba je sukob kriminalaca i policije.

  8. Slika stanja u „srpskom svetu“.. Drzave tonu, a maskirane osobe su tu da obezbede potonuce.

  9. Dok se ova nesrećna država ne reši likova sa crnim kapuljačama, što podrazumeva i one koji stoje iza njihovog angažovanja ne možemo računati na normalnost…
    Znači za Žvalavog i njegovu kamarilu važe druga pravila.. neka njihova..
    Muka mi je više od ne funkcionisanja državnog sistema ili selektivnog postupanja.. muka mi je više od njegovog desetogodišnjeg žvaljavljenja na svim medijima.. muka mi je od njegovog laganja i pravdanja kriminala i zločina njegovih neobrazovanih gulikoža..
    Ovo mora da prestane ili narode moj na noge lagane…

  10. I ovde kao i kod savamale drzava ne postoji ko su ti maskirani ko sto se to ne hapsi zasto drzava cuti..zasto…dno dno….

  11. Kakve crne kapuljače! Policiji samo vi imate pravo da tu budete a ostale odmah hapsi,ti sa kapuljačama mora da su došli po drogu što je ostala na splavu! Zato HAPSI policijo moja sve koji nemaju pravo tu da budu! HAPSI!

  12. Policija rekla… I sad su kao obavili posao.
    Napuniti splavove ovom bagrom što je zaposela državu, staviti katanac i potopiti ih sve.

  13. O kakvoj državi govorimo, o kakvim institucijama!? Ovo je mafijaška teritorija bez ijedne odlike normalne države.

  14. Nisam baš najbolje razumeo. Da li su maskirani tako što nose duks sa kapuljačom, ili nose fantomke ili nešto drugo preko lica. Ako je vlasnik o svom trosku angažovao neku privatnu firmu koja se bavi obezbeđenjem, kako ne bi radoznali građani prilazili i dovodili sebe u opasnost, ne vidim gde je tu problem. Redovno pratim „DANAS“ i ne volim kada čitam vest koja nešto insinuira bez potpore nekim činjenicama. Voleo bih da objavite ko je pravi vlasnik i ko zapravo stoji iza Freestyler-a.

  15. Zašto za uhapšene osobe se stavljaju inicijali u medijima?
    Napisaše i broj godina, pa vidim da nisu maloletni

  16. Sto policija ne uvede red kakvi momci sa kapuljacama .Valjda je ovo pravna drzava

  17. To je možda gradonačelnik Šapić, namaskirao se da ga ne prepoznaju novinari.

  18. Jel iko ikad uhapsen zbog „jel hocete 15 puta 1 na 1 ili jednom 15 na 1“? I tada i sada na vlasti je Aleksandar Vucic. Jel smo mi budale?

  19. Čiji li je splav kad se odmah šalju gnjurci a ispred stražare paravojne formacije?

  20. Drzava,blek aut!Jace su kapuljace od drzave.To policajci znaju i zato nece….

  21. Koja policija kursisti od 6 meseci neznaju nista nabedjeni policajci takvi im trebaju u sluzbi a sto se tice kapuljasa oni su prava policija koja radi za mafiju sto posto.

  22. Za mene je veća bruka to što niko ne reaguje na pojavu maskiranih osoba jer to samo, dodatno, potvrđuje da je kriminal nadvladao državu.

  23. Jesu li te „maskirane muške osobe“ neka nova družina vlade Srbije koja zamenjuje opravdano otsutnog Velju nevolju i njegov tim?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.